Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak alfa romeo...

Első autónak alfa romeo butaság lenne ? 21/f

Figyelt kérdés

Meglesz hamarosan a jogosítványom és elkezdtem autókat nézegetni. Nyilván még kívülállóként nem tudok eligazodni rajtuk csak kinézet és kor alapján. Max 800 ezer forintig gondolkodom.

Rengeteg alfa Romeot dob fel ilyen áron. Drága annak a fenntartás pl. Audihoz képest vagy ami kevésbé márkás autó?

2022. aug. 1. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Amik 800 ezer körül vannak, azok sajna pont azok az évjáratok, amik elég problémásak tudnak lenni.

Én a helyedben valami japánt vennék, ha a megbízhatóság lényeges.

2022. aug. 1. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ott meg a rozsdásodás miatt fog rá költeni pluszban... Ennyi pénzből nincs megoldás.
2022. aug. 1. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

800ezerért még kommersz full fapad típusokból is örülj ha jót kapsz nem Audit meg Alfa Romeót.Azokból a jó amire nem kell még egyszer vagy kétszer rákölteni a vételárát nem 800ezer lesz.

Azért adják ennyiért mert rá kéne költeni legalább mégegyszer annyit vagy annál többet is mire normális állapotban lesz.Olyan nem létezik hogy fasza autó olcsón.A fasza alatt a kényelmet,teljesítményt,designt,sportosságot értem.

Ha nem zavar hogy rá kell locsolni jó pár százezret,megbízható nem nagyon lesz akkor vágj bele mert ezerszer jobb vezetni,jobban néz ki pl egy Suzukihoz képest.

2022. aug. 1. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem első autó lenne és autófanatikus lennél mint én aki ezért dolgozik, és 10 éves kora óta ilyen autóra vágyik akkor oké, de egyébként nem ajánlanám, simán Audi/Bmw fenntartásuak ezek is, inkább 800 ig egy Fiat Grande puntót vegyél az is olasz, kevésbé rozsdásodik és megbízhatóbb illetve olcsón fenntartható.

De egy vasaló swift is jó lehet. Ha picit menőbb autót szeretnél vagy nem ilyen tipikus 80 al döcögő autót akkor pedig Golf 4 1.9 TDI sem rossz, az adagolós 90 vagy 110 lovas motorral világból kimegy. PD se rossz de kezdésnek egy adagolós is tökéletes. Esetleg sima 1.6 benzin.

2022. aug. 2. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Puntot nem kap értelmeset 800 ezerből... Nem véletlenül. Egy széthajtott Croma ami kijön ennyiből, ha kell a kényelem, és olaszosság.
2022. aug. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!