Az Alfa Romeo prémium autónak számít?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már azt, hogy igen. Na meg olyan autók mint a Gulia vagy Stelvio bőven azok.2021. máj. 4. 17:41
1/8 anonim válasza:
Azok prémium autók.
Ettől már csak az Opel nagyobb prémium.
3/8 anonim válasza:
A prémium alatt a luxust értjük? Mert akkor nem.
A prémium alatt a minőséget értjük? Akkor igen.
A gyártó az Alfát magasabb szintre emelte és a Fiatot hagyta meg népautónak.
4/8 anonim válasza:
Minőségbe az is beletartozik, hogy a vevőnek nem kell attól tartania mikor kell a sárga angyalt várnia az út szélén.
5/8 anonim válasza:
Haha megint egy olyan aki nem ért hozzá de tudom "rokonnak volt meg amúgy is szervizben dolgozom"
Ajánljuk neki a jó kis fosvágent aztán majd rájön mi a szopóroller...
6/8 anonim válasza:
Én nem ajánlagatok semmit, de az viszont tény, hogy az AR az új modelek kijövetele óta is magasan alulteljesítette még a szolidan jósolt számokat is. Valami csoda folytán világszinten nem veszik őket.
7/8 anonim válasza:
Nem prémium autó. A prémium azt jelenti, hogy nagyon széles a motorválaszték, egyedire szabható a beltér és a felszereltségek, magas szintű minőség mindenütt, stb. Az Alfa ezeket nem tudja, de ennek ellenére mindig is egy különleges autónak számított.
8/8 anonim válasza:
Olasz autómárkák közül csak a Maseratit lehet talán prémiumnak nevezni. A Ferrari és a Lambo más kategória, sportkocsik, mielőtt valaki ezeket emlegetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!