Megéri megvenni ezt az autót hétvégi szaladgálós garázsban tartogatós autónak?
Jó állapotúnak tűnik és lehet, hogy Alfa ami gondolom megbízhatatlan, de ha ritkán használnám és mindig költenék rá, hogy jó állapotban maradjon akkor se éri meg megvenni alkalmi használatos autónak?
Nagyon tetszik ez a kupé formaterv.
Felejtsük már el ezt a megéri/nem éri meg dolgot. Akkor éri meg ha ezzel akarsz pénzt keresni. De ezt te hobbinak akarod, az nem éri meg soha. Legalábbis anyagilag biztos nem.
Viszont, hogy valami jót is mondjak: annyira nem megbízhatatlanok az Alfák mint szeretik híresztelni. Ha élményautónak szeretnéd vegyed. Én napi használósnak szerettem volna ilyet :) végül meggyőztem magam csak kéne hátsó ajtó is.
Mit akarsz egy 17 éves alfaval?
Akkor már inkább egy oldtimer cabrio. Nem?
Hobbi autót nem lehet úgy venni, hogy megéri vagy nem éri meg. El kellene engedni ezt a kérdést.
Akinek ez kérdés, annak nincs pénze hobbiautót tartani.
Ettől függetlenül nyilván képek alapján nem rossz, nem egy erőgép, ha így neked ez az álom, akkor el kell menni megnézni és ha jó, örülni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!