Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt az autót...

Megéri megvenni ezt az autót hétvégi szaladgálós garázsban tartogatós autónak?

Figyelt kérdés

[link]

Jó állapotúnak tűnik és lehet, hogy Alfa ami gondolom megbízhatatlan, de ha ritkán használnám és mindig költenék rá, hogy jó állapotban maradjon akkor se éri meg megvenni alkalmi használatos autónak?

Nagyon tetszik ez a kupé formaterv.

2021. dec. 5. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Bármikor otthagyhat így is. Én a helyedben amúgyis inkább olyan hétvégi autót vennék, amit élményes is vezetni. Honda S2000 vagy egy Mazda mx-5 vagy akár valami régebbi amerikai finomság.
2021. dec. 5. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt az ocsmány mindenit, rég láttam ilyen ocsmány autót, talán a multiplával verekszik az első helyért az ocsmánysági versenyen.
2021. dec. 5. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
4%
Garázsban tartogatósnak megveheted.
2021. dec. 6. 07:43
 14/18 webnyelv válasza:
0%
Ha olasz nyelvkönyvet és szótárt is adnak hozzá, akkor nagyon megéri. :)
2021. dec. 6. 10:02
 15/18 Koaxk Ábel ***** válasza:
90%

Én nem vagyok egy Alfa Romeo fan, de formára mindig is szép autókat gyártottak!

Nem igazán értem, ha ez a szíved vágya és fenn tudod tartani akkor hajrá!

Én szeretem az olyan embereket akik mernek nagyobbat gondolni mint egy Swift!

Természetesen a legkevésbé sem logikus döntés egy ilyen korú Alfát venni, de erre nem lesz ember aki azt mondja, na igen, ez egy jó döntés volt!

2021. dec. 12. 09:47
 16/18 A kérdező kommentje:
#15: Jó de kérdés és továbbra sem tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyet fenntartani?
2021. dec. 12. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen pontosan nem lehet költségeket mondani. 2 egyforma autó se létezik. Lehet valaki már milliókat költött egy ilyenre, mert rendesen belenyúlt, van aki meg nem.
2021. dec. 12. 11:19
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem is fogod megtudni soha, hogy mennyibe kerül fenntartani. Mert ilyet nem lehet meghatározni. Veszel egy 10+ éves sportos autót, ismeretlen előélettel. Lehet, hogy az éves pár ezer km hétvégi használat mellett csak olajat kell cserélned (aminek a költségeit meg tudod becsülni), lehet, hogy meghal benne a váltó, vagy éppen zabálja az olajat és egy év múlva generálozhatod a motort, lehet, hogy törött volt és örök harc lesz a rozsdával meg a fényezéssel. De 1-2 éves távlatban még az is érdemben beleszól, hogy mikor kell futóművet felújítani, féket cserélni, esetleg egy garnitúra új felni+gumi kell rá. A fajlagos ráfordítást máris nagyon elviszi mindegyik. De ha ennyire a fillérb/szásról szólna a dolog, akkor szimplán nem engedhetsz meg magadnak hobbiautót, pláne nem öreg olasz "sport"autót
2021. dec. 12. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!