Suzuki Swift 1.3 (2005). Váltó probléma?
Hidegen ha lükfercbe (re jól írtam :D ) teszem akkorát "csattan" hogy 10 méterről is meghalják. úgy írnám, hogy a kasznin dobban a hangja, amikor beteszem hátsó menetbe. melegen sem zökkenő mentes, zavar de lehet az még belefér (?)
Nem vagyok tapasztalt autós, ezért nem tudom megállapítani a meleg motornál való hátsó menetbe való berakáskor hallható dobbanást, ami hideg motorhoz képest Kb a tizede annak. menet közben a váltás hol ilyen hol olyan, de simának mondható.
Már cseréltettem kuplung munkahengert kb3 hónapja, azzal utána jó volt kb 1 hónapig aztán most meg ez lett.
Mi lehet a gond? valaki tapasztalt már effélét?
Bocsi hogy igy egyszerűen írtam le, de remélem érthető amit írtam. Kérdezzetek ha nem.
Igen, feljebb ment. ja jol emlékszem 1,8, és kb 20 másodperc alatt visdsza ment kb. 1,3-ra..
Most kimentem megnéztem ujra, most indítás után 1,5 kb 10-15 másodperc alatt lement 1,2 alá, ami kb. 1,150-et jelenthet.
Ha a fordulatszám magasabb akkor, amikor hangos a váltás, az lehet magyarázat a változásra. Van egy kis kerregés a hátramenet választásakor? Ennek el kell tünnie, ha 1-2 másodperccel hosszabb ideig vársz a kuplung kinyomása és a kar mozgatása között.
Ha mégsem így lenne, akkor lehet, hogy nem old ki a kuplungod teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!