H Astra vagy Suzuki Swift a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Szükségem van egy alap autóra, ami A-ból B-be visz probléma nélkül. A két autó közül melyiknek olcsóbb a fenntartása, és melyik nem hagy cserben?
Mindkettő 2005-2006 -os évjárat kb 220 ezer km-rel, az Opel 1.4 benzin, a Suzuki 1.3 benzin.
2022. júl. 22. 12:23
21/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de most ezek alapján kizárni egy típust... Nincs köztudott, nagy típushibája az Astrának, a klasszikus problémák (fék, motorhiba, kuplung, korrózió) mindkettővel előjöhetnek. Erre írtam, hogy amelyik jobb állapotú, inkább azt érdemes megvenni. Ha találnál egy tök jó Astrát, most csak ezért elutasítanád? Mindegy, te tudod.
22/26 anonim válasza:
Amúgy az sem mindegy, hogy döntően hol fogod használni. Hányan utaznátok benne, mennyi csomaggal, akarsz-e esetleg utánfutót vontatni. Megbízhatóságra egyik sem legendásan problémás. Városban futkorászásra a Swiftet választanám, hosszabb utakra az Astrát.
23/26 anonim válasza:
Na meg nem is egy kategória a kettő. A Swiftet inkább a Corsával lehetne párba állítani.
24/26 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján mérlegeltem, a döntésem az enyém, ha jó, ha nem. Mivel a megbízhatóság és költségek a legfontosabb szempontok, így erre jutottam. Volt G astrám korábban, nagyon szerettem, és nem volt sok gond vele, de ha a Swift még egy fokkal megbízhatóbb és olcsóbb, akkor megéri.
2022. júl. 23. 22:30
26/26 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!