Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudtam elindulni a...

Miért nem tudtam elindulni a benzines autóval?

Figyelt kérdés
Most kaptam meg a jogosítványom és dízel autón tanultam egy Peugeot 207 sw-n és most át ültem apukám Suzuki swiftjébe és egyszerűen nem tudtam vele elindulni. Égett a bőr a képemen hogy nem megy a vezetés.

2022. júl. 21. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Furcsa volt hogy kicsivel "több" gáz kell induláskor mi?
2022. júl. 21. 15:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen meg a kuplung is jóval keményebb. Igen tapasztalatlan 2 napja vizsgáztam. “Béna” hat ez van senki sem születik úgy hogy vezet.
2022. júl. 21. 15:25
 3/16 D. Brasco ***** válasza:
15%
Igen béna vagy,mert ha elsőr lefulladsz egy masik autóval még elmegy.....másodjára meg elég ciki....harmadjára meg add vissza a jogsidat kategoria.Mindegyiknél ugyan azt kell csinálni,csusztatott kuplung meg gáz....ha ennyi érzéked sincs hozzá nem kell ezt erőltetni.
2022. júl. 21. 15:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Be lehet hozzád jelentkezni vezetni tanulni? Mert úgy látszik sem a vizsga biztos sem pedig az oktatóm nem voltak a helyzet magaslatán amikor jogsit adtak nekem, de ha egy nagymestertől tanulhatnék mint te tuti menne a dolog.
2022. júl. 21. 15:45
 5/16 D. Brasco ***** válasza:
24%
Had talaljam ki hogy az oktatód ugy tanitotta az indulast hogy alapjaraton engeded ra a kuplungot
2022. júl. 21. 15:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Pontosan mert ha másképp csináltam ment a hiszti az oktató részéről. Na mindegy is. Imádom az ilyen lélekemelő embereket. Kezet foghatsz az anyámmal ő is pont ugyan ilyen kedves rendes ember.
2022. júl. 21. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
Minden autó más, meg kell szokni amikor átülsz egy olyan autóba amilyet még sosem vezettél. Ezekre a gyökerekre ne hallgass, ők az istenek, mindent tudnak, sosem hibáznak… Gyakorold, menni fog az.
2022. júl. 21. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy nagy nyomateku diesellel mashogy kell elindulni, es lejton indulas is macersabb egy kisebb benzinessel, a nincs visszagurulas gatlo.
2022. júl. 21. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Ezért nem szabadna dízellel oktatni. Mert az sík úton elindul alapjáraton is elég könnyen. A Swifttel elég könnyű elindulni, ha azzal sem sikerült harmadjára sem, akkor az oktató valamit nagyon nem tanított meg.
2022. júl. 21. 17:00
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

Nehogy neked álljon már feljebb hogy nem tudsz elindulni egy benzinessel! Igenis is sz.ar volt az oktatód meg te is életképtelen vagy ha ennyire nem megy neked az elindulás! Meg se merem kérdezni a vezetés részét mert biztos az a fajta vagy aki egy forgalmasabb körforgalomnál megvárná még elmegy az összes autó.

Én is total 0-ról tanultam meg vezetni dízeles yarissal. Igen én is lefulladtam összesen 2x mikor benzines autóba ültem. 1x indulásnál és 1x a stop táblánál. Utána meg fel vezettem vele télen sötétben aznapi jogsival a Westendbe vidékről (kb 90km volt az oda út). Se Pesten se máshol onnantól nem fulladtam le a kocsival.

Amúgy se az számít hogy lefulladsz-e vele vagy se hanem hogy tudsz-e tényleg vezetni de ha 3x nemtudtál elindulni és ide jössz rinyálni meg várni a biztató hsz-ket hogy jajj te full jóvagy csak mindenki más béna és pancser akkor javaslom hogy ne ülj többe az autóba mert veszélyes vagy mások testi épségére!

2022. júl. 21. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!