Egy nap alatt kb. hány km-t tud levezetni egy ember?
Figyelt kérdés
nyaralás miatt2022. júl. 20. 20:19
21/27 A kérdező kommentje:
Busszal 2 órával később érek oda, és ez kényelmes busz (Flixbus) Egyébként egy lengyelországi útról van szó.
2022. júl. 21. 09:11
22/27 anonim válasza:
21-es, bölcs döntés.
Nem vagyunk egyformák, én pl. utazás közben elálmosodom és jókat szoktam aludni. Ez buszon és vonaton semmi gondot nem okoz, de ha autót vezetek, egy kicsikét veszélyes. ;-)
23/27 anonim válasza:
Én személy szerint nemrég hoztam lábon Hollandiából egy autót, pár benzinkutas megállást leszámítva egy fenékkel kicsit több mint 1400km.
Volt tempomat, kényelmes és hibátlan állapotú (bár nem új - 2003-as XJ8) autó, testileg nem is fáradtam el, semmim nem fájt, de fejben már nagyon össze kellett szednem magam az utolsó 200 kilométerre. Ennél többet nem mennék.
24/27 anonim válasza:
4-es vagyok:nem értem miért kellett ezt a választ pontozni...leírtam,hogy volt ilyen,ennyi...
25/27 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet nyomtam.
2022. júl. 21. 19:29
26/27 anonim válasza:
1000et én már vezettem, de végig pálya volt. De nem okos dolog. A mai fejemmel megállnék félúton. Inkább órában mondanám: 8, max 10et lehet egyhuzamban, utána már csak mész mint a robot. Ez lehet h napi 500, attól függ, merre.
27/27 anonim válasza:
Mi 1400 km-t vezettünk le 2 nap alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!