Egy nap alatt kb. hány km-t tud levezetni egy ember?
Nekem 1000 km volt a max egyben, Livorno-Budapest
De akkor tényleg az egész nap elment az utazással, a végére azért már nagyon nem esett jól ülni, megálltunk pihenni többször, kajálni, nyújtózni, meg egy városban még kicsit hoszabb időre is. Reggel 7 indulás, este 11 körül érkezés. A nettó utazás olyan 11-12 óra volt, kb. végig autopálya
Inkább múlik a sofőrön, mint az autón.
Egy átlag autónak nem okoz gondot tartani a megengedett sebességhatárokat. Innentől csak az a kérdés, hogy a sofőr mit bír. Nyilván van egy része, ami az autótól függ, pl a forgalomhoz mérten mennyire tud előrehaladni. Városi területen gyorsulni, lakott területen kívül esetleg előzgetni. De ez extrém esetektől eltekintve nem befolyásol túl sokat.
#15: Szerintem a busz a legrosszabb választás. Amennyi idő alatt odaérsz busszal, már a vezetés után ki is aludtad magad rendes ágyon.
Vonat vagy repülő még jó opció, ha van
#13, akik az autót említették, szerintem nem arra gondolnak, hogy a kocsi elfárad és nem bírja tartani a megengedett tempót.
Hanem teljesen más a saját kényelmes autómban letolni akár 1000 km-t, mint a céges fapados furgonban, ahol végig döng az egész puttony, a lábamat nem tudom kinyújtani, mert beleütközik a sípcsontom a műszerfalba, az hokedli kényelmetlenségű ülés meg korlátozottan állítható. Ezerszer fárasztóbb hosszú távon egy ilyen autót vezetni, hiába percre pontosan ugyanannyit ülsz benne.
Busz?! Lassú, jön a fasirtosszendvics szag. Másokhoz kell alkalmazkodni. Gondolom a busz nem is jön házhoz. Egy időben ingáztam busszal. Akkor döntöttem úgy hogy ezt a kínzást soha többet és akkor vettem autót. Az az út, ami háztól házig autóval 2,5 óra, azt a busz a helyi közlekedést is beleszámolva 6-6,5 óra alatt teszi meg.
Ha ez valami turistabusz, nem megy be a falvakba, akkor valamivel gyorsabb lehet, de az autónál így is lényegesen lassabb lesz. Az ülések kényelmetlenek, keskenyek, a lábadat nem tudod kinyújtani. Jól gondold meg! Én még ha fizetnének is érte, se választanám a buszt az autóm helyett.
#17: Én nem is a kényelem oldaláról közelítettem meg. Mert azt már ragozta mindenki eleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!