Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok tanácsot adni autó...

Tudnátok tanácsot adni autó vásárlás ügyben?

Figyelt kérdés

Szeretnék tőletek tanácsot kérni első autó vásárlás ügyben. Egy hónapja lett meg a jogosítványom és szeretnék olyan autót vásárolni, ami megbízható és első autónak megfelelő.

Sajnos tudni kell rólam nagyon válogatós vagyok ilyen téren, fontos számomra, hogy keveset fogyasszon, maximum 150 ezer km legyen benne, nekem a fekete szín tetszik, inkább a vaganyabb, mint a noiesebb kocsik jönnek be, de utóbbi kettőtől el tudok térni, ha árban kedvező. Jelenleg az anyagi keretem 800 ezer Ft, de bármit megnézek. Lényeg, hogy kis közepes méretű kocsi legyen. Szoktam nézegetni a használtauto.hu-t illetve benne vagyok egy autó adok-veszek csoportba. De még nem találtam rá az igazira. Sajnos műszakilag nem értek az autókhoz. Hallomás útján tájékozódok, de mindenki nyilván a sajátját dicséri, vagy éppen másét szidja 😅 tetszik a Peugeot is, mert van közte közepes, se nem kicsi se nem nagy méretű és szerintem csinosak is, de a francia autókat is szidják.

Ha van köztetek olyan, aki keni-vágja és tudna linkelni nekem ilyen autókat. Nagyon megkoszonnem a segítséget! 😊

Köszönöm, ha elolvastad. Legyen szép napod!

2022. júl. 19. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1,5 millió ft alatt szerintem ne legyen igénye az embernek. Megbízható típus legyen, ne legyen szétrohadva és jó legyen a motor. Első autónak én egy régi Swiftet ajánlanék, megtanulsz rajta vezetni, gombokból fenntartod és később mikor már van anyagi háttér mögötted, tudsz komoly autót venni. Hidd el, ezt tapasztalatból írom, jó szándékból. Az nem jó hogy éppenhogy meg tudsz venni egy autót és hordod szerelőhöz egyfolytában, mert megutálod. A Swift pedig olyan hogy beülsz és mész. Mindig indul, nem zabálja az olajat, mint a többi kortársa, megy is ha nyomod, mondjuk a biztonság 0, de valamit valamiért. Ha nem régi Swift, akkor gyűjts még egy kicsit vasaló Swiftre, az is nagyon jó, abban már normális a biztonság is. Esetleg amiket nézegethetsz még az az Ignis és Wagonr.
2022. júl. 19. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha össze futok itt is egy szakemberrel és tud valami érdemlegeset is hozzafuzni, elvégre ezért van ez az oldal, ha nem tudsz valamit akkor kérdezz, de úgy tűnik te is csak kötekedni jöttél, vagyis csak belekotni abba, hogy én mennyire tudatlan vagyok. Ami részben igaz is, de ezt le is írtam. Innentől kezdve nem értem miért jöttél ide ezt meg jobban nyomatekositani bennem😊
2022. júl. 19. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a többi hozzá szólónak. Sokat segítettek.
2022. júl. 19. 19:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is a Suzuki Swift vagy sx4 az álmom, de az 1.4 millió körül van szóval ahhoz gyűjtenem kellene legalább 7 hónapig.
2022. júl. 19. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!