Szeretnek rendelni egy nike air max 270-et de nem tudom honnan kene. Tudnatok irni valami jo oldalt?
Figyelt kérdés
Nem akarok 45.000-ert rendelni ha lehet minnel olcsobban de viszont nem akarok fake-et venni. Tudnatok tanacsolni valami jo oldalt?2019. júl. 15. 15:00
1/5 anonim válasza:
pedig az ilyen fillérbaszások kb. ott kötnek ki, hogy kapsz egy szar minőségű replikát féláron...nem tudom, miért akar valaki ilyen túlárazott szarokat venni, ha egyszerűen nincs rá pénze...
2/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker.. de remélem felteszed mégegyszer ezt a kérdést...hátha leírja még valaki, hogy mire számíthatsz.
3/5 anonim válasza:
Eredetit vegyél! Akkor nem érhet csalódás. Ha egy eredeti 270-es 45.000ft, akkor azt eredetikent pl. 20.000ft-ért nem veszed meg, csak akkor ha kamu.
4/5 anonim válasza:
Fbon van/nak ilyen csoportok ahol Nike (lehetőleg eredetit) cipőket adnak el, ott sok 270ast láttam már 20-30K között
5/5 anonim válasza:
facebook-on is két féle ember van. az egyik az, aki tudatosan kereskedik hamis cuccokkal, félrevezetve a vásárlót, a másik pedig a balek, aki megrendelte valahonnan, majd kézhezkapva látta, hogy ez nagyon nem eredeti, de meghirdeti, hátha talál egy másik balekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!