Hitelt szeretnek felvenni,24 oran belul szuksegem lenne egy nagyobb osszegre, tudnatok olyan bankot mondani nekem ahol ezt meg tudom oldani?
Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 18:35
1/4 anonim válasza:
A Sparkasse nekem kb 30 perc alatt elintezte, nyilvan neked is csak par aprosag kell hozza: nemet lakcim/hatarozatlan ideju munkahely/adoszam/szamlaszam ...stb...stb...tehat itt megtudod oldani.
2/4 anonim válasza:
bármelyik zálogház nyújt záloghitelt azonnal
3/4 anonim válasza:
Azt most miert is lett lepontozva? Mitol nem volt hasznos a valasz?
4/4 anonim válasza:
Leggyorsabban a számlavezető bankod tud hitelt nyújtani, ha érkezik rendszeres jövedelem jóváírás a számládra.
Ilyen esetben az egy munkanapon belüli bírálat és folyósítás reális.
Ha nem, akkor viszont munkáltatói jövedelemigazolással menj be már a hiteligénylésnél bármelyik bankba illetve nézd meg a honlapjukon, hogy mit kérnek. (Közüzemi számla, stb...) mert úgy tudnak a leggyorsabbak lenni. Bár ez akkor több mint egy nap lesz.
Kérdés, hogy mi a nagyobb összeg. Mert a Provident nagyon gyors, de jellemzően kisebb összegeket nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!