5 colos vagy nagyobb telefonokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Max.40000 Ft összegig
5 colos minimum legyen
Rom ram is normális legyen
Telefon nevet kérek nem oldalakat meg linkeket ! Lehetőleg magyar országon kapható legyen
2016. okt. 5. 21:13
2/4 anonim válasza:
Vernee Thor vagy Honor 4C.
A Meizu M3S is tényleg nagyon szuper, de kicsivel drágább (45 ezer Ft legolcsóbban)
3/4 anonim válasza:
Nekünk egy okosórával volt egy olyan esetünk, hogy a rokonom mindenáron egy boltban akarta megvenni. Bement az egyikbe, meg is vette. Mutatom a papírt, hogy a bolt honnan szerezte be (a papíron ők voltak forgalmazóként feltüntetve): onnan, ahonnan mi is tudnánk rendelni utánvétellel. Ezek után amondó vagyok, hogy arról a magyar nyelvű, szlovák (Komárno-i) webshopból érdemes rendelni. Remélem ennyi adatból már tudod, hogy melyikről írok (ha most kiírnám a nevét, akkor tényleg reklám lenne).
4/4 anonim válasza:
"A Meizu M3S is tényleg nagyon szuper, de kicsivel drágább (45 ezer Ft legolcsóbban)"
Rossz helyen nézted, én találtam 40ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!