Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autóban beragadnak a...

Új autóban beragadnak a gombok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom a probléma okát, tegnap előtt mentem az autóval és egy ember hirtelen bekanyarodott előttem. A kezemben volt egy ice tea és abból pár csepp belement a klíma gombjai közé. Ezt akkor észre se vettem, csak tegnap amikor oda sütött a nap. Kitöröltem amennyire tudtam, de még mindig éreztem, hogy nem az igazi.

Ma reggelre egy fokkal rosszabb lett, mert több gomb fele is érzem a ragadást.

Mit tudnék vele kezdeni? Ezért vigyem szervízben?( pár hónapos autó) esetleg van valami folyadék , amit befújok és kitisztíthatja itthon is?

Bocsi a ha hülyeséget kérdeztem nem vagyok egy autóguru.

Ui.: Tényleg csak pár csepp folyhatott be.

2022. júl. 19. 07:53
1 2 3
 21/26 krwkco ***** válasza:
78%

"Beszéltem velük, azt mondták ilyennel nem foglalkoznak, vigyem el egy tisztítóba"

Ahogy korábban megírtam:

"De ez én vagyok. Egy nő a végén úgyis szervízbe viszi az új autóját. :-)"

Csak annyi eltéréssel, hogy Te vinnéd, csak ők nem akarják.

2022. júl. 19. 17:43
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát igen…
2022. júl. 19. 19:33
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez xar ügy...

én is jártam így, lusta voltam, és úgy akartam kidobni egy üdítős dobozt, hogy a kuka mellé gurultam, és ahogyan dobtam a kukába, az alján levő kb. fél kortyot kilocsoltam a műszerfalra. 2-3 gomb mögé folyt be. Nálam sajnos a kocsi eladásával oldódott meg a probléma.

Nem buzdítok senkit sem csalásra, de ha garanciális az autó, próbálkozz be egy másik márkaszervizben. "Nem tudom mi történt vele." Lelked rajta, nem én mondtam. :) Nem muszáj oda vinni garis problémával, ahol vetted.

Esetleg ha a klímapanel cserélhető, kérj rá egy ajánlatot, de nem egy pártízezres tétel lesz, az tuti.

2022. júl. 20. 01:35
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

Izopropil alkohol (képernyőtisztító) spray.

Az nem tesz kárt sem műanyagban, sem elektronikában, nyom nélkül szárad.

De persze lehet hogy csak beljebb mosod vele a trutyit.

Lehet inkább vállald fek hogy béna voltál és vidd el a márkaszervizbe

2022. júl. 20. 05:33
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
Bármelyik márkaszervizbe viheted
2022. júl. 20. 05:34
 26/26 krwkco ***** válasza:

"De persze lehet hogy csak beljebb mosod vele a trutyit."

Ez a lényeg!

Bármilyen folyadékkal próbálkozik az ember, utána azonnal ki kell szívni porszívóval. Akkor nem fog beljebb menni.

2022. júl. 20. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!