Mi lehet a gond? Fékezés hatására mintha beragadna a féknél valami, induláskor "kiugrik".
Ha nagyobbat fékezek, úgy értem, pl erőteljesen ráállok több (akkor se mindig), de képes rá, hogy ha lassan gyengén próbálok elindulni, akkor a kocsi meg se moccan 1-2 másodpercig, utána hallani egy tompa kattanást hátulról és elindul a kocsi.
Biztos, hogy hátul akad be valami, mert pont úgy fogja vissza a kocsit mintha a kézifék be lenne húzva.
Beragadna a munkahenger? Nem tudom egyelőre, hogy melyik keréknél van, de az egyiket kb 2 hónapja cserélték, mármint a munkahengert, és a fékfolyadékot is lecserélték.
Tudok vele tenni valamit?
Egyelőre a közelben egy szerelőt se tudtam elérni, valszeg az ünnepek előtt már nem sokan fognak dolgozni.
Valami szorul, akad.
Ezért szét kell szedni, kitakaritani, és picit megzsirozni minden mozgó alkatrészt.
már hónapok óta csinálja (miközben volt a kocsi egy halom szerelőnél amúgy amiatt mert be is fogott a fék meg melegedett)
Csak most kicsit jobban beakadt párszor.
Nem csinálja rendszeresen. Ha megnyomkodom, akkor helyreugrik tőle.
Sikerült elérnem egy közeli szerelőt. Sajnos jan 3-tól tud már csak fogadni. Azt mondta, h menjek vele pár kört és nyomkodjam. Addig valahogy kibírom. Messzire szerencsére nem kell addig mennem vele, úgyhogy baj talán nem lesz már vele addig.
Eltört valamelyik összehúzó rugó, emiatt beékelődnek a fékpofák. Még szerencséd van, nálam menet közben is befogott, de nem ám akárhogy, hanem mintha berántottam volna a kéziféket.
Egy szaros kis rugó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!