Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy viszonylag modern dízel...

Egy viszonylag modern dízel autóból hogy lehet legkönnyebben leszívni az üzemanyagot?

Figyelt kérdés

Véletlenül benzint tankoltam bele, majdnem félig.

2011-es BMW F10 520d

2022. júl. 19. 03:22
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

A tankba ledugsz egy csövet és leszívod.

VAgy leveszed a tankot.

2022. júl. 19. 04:43
 2/7 anonim ***** válasza:
2018-as autóm simán működött hogy ledugtam egy tömlőt, megszívtam és már csorgott is kifelé. Viszont ebben az esetben én nem csak leszívnám, hanem leengedném a teljes tankot. Azaz a kocsi alá feküdnék és valahol megbontanám.
2022. júl. 19. 06:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Be ne indítsd mert meghal. Lazítsd le az üzemanyagcsövet a tanknál. A tankot nagy munka levenni, kardán és kipufogó útban lesz.
2022. júl. 19. 06:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Levenni miért kellene a tankot? Elég ha csak leengedi.
2022. júl. 19. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
#4 Csontszárazra kell kitisztítani. Az N47 magasnyomásúja különösen nem szereti a benzint.
2022. júl. 19. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

leszívni sehogy, van benne már védelem ez ellen

le kell szerelni a tankot és úgy kifolyatni

minél előbb csináld meg, mert a benzin komoly gondokat okozhat

2022. júl. 19. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Magyarul benzint tankoltál bele, de gondolom nem a kúton álldogállsz még mindig.

Ha mentél vele onnantól megnyugtató módszer már konkrétan az egész rendszer megbontása és átmosása lesz csak, ugyanis a benzin nem ken, szóval akár pár km alatt is okozhatott már károkat.

2022. júl. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!