Amikor azt mondják az autó karbantartott az mit jelent?
Figyelt kérdés
Olajat,és szűrőket cseréltek benne vagy mi?
valaki tudja definiálni,hogy mi az,hogy rednszeresen karbantartott?
2022. júl. 17. 13:35
1/9 anonim válasza:
Semmit, olyan ez, mint a közkedvelt utcában levő ingatlan :))
2/9 anonim válasza:
Nem lehet definiálni, mert nincs szabvány, vagy törvény erre.
Normális helyen azt jelenti, hogy a gépkönyv szerinti időszakos szervízeket szakszerűen, minőségi anyagokkal elvégezték, az esetleges meghibásodásokat is ilyen elvek mentén javították a lehető leggyorsabb módon.
De hirdetésekben kb. az alapból bepipálandó rublika, mint a női tulaj, keveset futott, garázsban tartott stb.
3/9 anonim válasza:
Néha cseréltek benne olajat. Kb. ennyit.
4/9 anonim válasza:
Marketing szöveg. Ez alatt azt értesz, amit szeretnél, karbantartott autóról nekem teljesen más a fogalmam, mint pl. egy cigánynak. Annak ha gurul és nem tört még ki a kerék, akkor az karbantartott.
5/9 A kérdező kommentje:
Szia utolso, neked mit jelent?
2022. júl. 17. 14:22
6/9 anonim válasza:
karbantartott = rendszeresen van tankolva , rendszeresen= amikor van rá pénz
7/9 A kérdező kommentje:
Hm értem, de az a baj,én se tudom mit jelent ez, nekem is van egy autóm, én rendszeresen cserélem az olajat, szűrőket, azt ennyi, meg ha nyilván valami elkezd kopgni a futóműben akkor viszem megnézetni.Ez rendszeres karbantartásnak számít?
2022. júl. 17. 15:11
9/9 anonim válasza:
Ettől már csak az jobb amikor azt mondják női sofőrtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!