Milyen oldalról érdemes autógumit rendelni?
És melyik márkát kerüljem el?
15 éves Suzukim van, és nem vezetek olyan sokat, már csak 4 évszakosat szeretnék.
beírod a google keresőbe a neked kellő gumi méreteit...
katt
És a kereső kiad rengeteg találatot
Megnézed hol mi olcsó, és megrendeled azt ami neked kell
Ha a legdrágábbat akarod akkor azt, ha a legolcsóbbat akkor meg azt
ennyi:)
Egy kisteljesítményű autora gyakorlatilag mindegy milyen márkáju gumit vezsel, ugy sem akarod a gumi teljesítményének határait tesztelni egy szerpentinen 200 al szálguzldozva (gondolom)
Én a télen(januárban) vettem nyári gumikat, amiket akkor vettem a suzukimra(barum) 13999 forint volt darabja, ugyanott ugyanezen gumik most 21000 forintért vannak
tehát bármit akarsz venni , ne halasztgasd mert hetente drágul minden...
Itt megadod még a méreteket (szélesség, magasság, átmérő), és válogatsz az ajánlatok közül.
A webshop értékelések nem sokat érnek, mert többnyire csak a negatívat kapják itthon. Én egy eléggé lehúzott webshoptól rendeltem robogó gumikat nemrég, és egy héten belül nálam volt Csehországból.
Azzal, hogy kivisz egy futár 4 abroncsot, sokat nem érsz, még fel is kell szereltetned. Persze elviheted gumishoz és felszereltetheted, de szerintem kényelmesebb, ha eleve olyan helyről rendelsz, ahol a szerelést is meg tudod rendelni a hozzád közeli partnernél (akkor az abroncsokat közvetlenül a szervizbe szállítják).
Ha budapesti vagy, én a gumi.hu-t (AKH) tudom ajánlani. Én náluk rendeltem, felszereléssel a Fehérvári úti központi szervizükben. Időpontot is lehetett foglalni, odamentem kb. 5 perccel előtte, rendszám alapján már integettek, hogy hova álljak, már ott voltak az abroncsok és villámgyorsan felszerelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!