Milyen márkájú autógumit érdemes venni (nyári)?
Most vettem meg az első autómat és még nem vagyok benne túl járatos.
Téli gumikkal kaptam, így kellene vennem rá nyári "papucsokat"...
Melyik az a márka, ami nem túl drága (15 ezer alatt), de minőségben is elfogadható ?
Átlagos használatra kellenének, nagyrészt városban....
Ebben a méretben 15000 körül van már "Eco" gumi. Oké, nem Michelin, de van. És nem rossz, bár nem ebben a méretben használtam: Fulda Ecocontrol. Kb -0.5l/100km fogyasztáscsökkenés volt (8-->7.5), és nem volt rosszabb a kopása, nem volt hangosabb, nem volt rosszabb a tapadása.
Ha nagyon olcsót szeretnél, akkor Debica Passio. Ez sem rossz, sokáig használtam ilyet is, de ez (nekem) ugyanazon az autón gyorsabban kopott.
ha most vetted, akkor várj a nyári gumi beszerzéssel.. már mindegy, járj tovább a télivel, és tavaszig kitalálod..
akik kevés km-et mennek évente(tízezer alatt), azok néhányan azt csinálják, hogy télivel járnak évekig, és újból azt tesznek rá, ha már elkopott.jobban tapad, de jobban is kopik.de..megspórolják a csereköltséget.
a márka az inkább sok pénz kérdése.
szerintem.
Csak az a baj, hogy már annyira kopottak, hogy ezt a telet még kibírják aztán annyi...
Szóval ha ezeket most "legyalulná", akkor téli gumit kéne rá venni a szezon kezdetére.
Viszont ha most lecserélem, akkor ez megmarad erre a télre, így ráérnék egy évvel később venni téli szettet.
Ezért akarom lecserélni őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!