Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbeszámítással érdemes...

Autóbeszámítással érdemes autót venni, vagy a kereskedők nagyon leviszik a kocsim árát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevesebbért veszik be mint a piaci értéke ezt nem árt tudnod, viszont ha azt vesszük, hogy te akár hónapokig, vagy még tovább is árulhatod még sikerül eladnod, akkor már érdemes lehet meggondolni.
2013. aug. 8. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor új autót vettem, elvittem a régi kocsimat, állapotfelmérésre ahhoz a szalonhoz ahol vettem a mostani kocsimat, és ott aztmondták hogy 650 ezret adnak érte, kicsit keveselltem, gondoltam megpróbálom eladni, és ha nem sikerül marad a beszámítás. Egyébként kifogástalan állapotú volt a kocsi, folyamatos törődést és szervizt kapott. Szóval meghírdettem és 2 napra rá elvitték 850 ezerért :) szóval érdemes megpróbálni eladni valakinek.
2013. aug. 8. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ milyen autóról van szó, ha valami nem túl keresett tipusról van szó, akkor megéri odaadni a kereskedőknek, de ha valami keresett tipusról van szó, akkor megéri inkább eladni (ilyenek mostanában a kis fogyasztású autók, de a VW-k meg az Audik is eléggé túl vannak értékelve, igy azokat is jobban megéri eladni)
2013. aug. 8. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha eladod, és alkudozol a kinézett gépere.

Már csak azért is, mert ha látja rajtad, hogy mindenképpen le akarod cserélni a gépedet, nem nagyon fog engedni belőle, mivel rá vagy szorulva. (legalábbis ezt gondolja).

2013. aug. 8. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Pár éve rákérdeztem egy kereskedésben, hogy is van ez.

1. variáció: Beszámítják 200 ezerért az öreg roncsomat, de van forgalomba helyezési díj, meg egy halom költség amit felszámolnak, és a végén kb. nulla lesz az eredmény.

2. variáció: Nincs autóbeszámítás, és akcióban elengedik az egyéb díjakat, vagyis az eredmény itt is nulla.

Ennyit erről. Inkább add el valakinek. Ha jó áron teszed fel, akkor egy nepper 1-2 nap alatt lecsap rá! Ha az első héten nem viszik el amit a HAHU-ra felteszel, akkor azt sose adod el.

2013. aug. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!