Autóbeszámítással érdemes autót venni, vagy a kereskedők nagyon leviszik a kocsim árát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 13:58
1/5 anonim válasza:
Kevesebbért veszik be mint a piaci értéke ezt nem árt tudnod, viszont ha azt vesszük, hogy te akár hónapokig, vagy még tovább is árulhatod még sikerül eladnod, akkor már érdemes lehet meggondolni.
2/5 anonim válasza:
Mikor új autót vettem, elvittem a régi kocsimat, állapotfelmérésre ahhoz a szalonhoz ahol vettem a mostani kocsimat, és ott aztmondták hogy 650 ezret adnak érte, kicsit keveselltem, gondoltam megpróbálom eladni, és ha nem sikerül marad a beszámítás. Egyébként kifogástalan állapotú volt a kocsi, folyamatos törődést és szervizt kapott. Szóval meghírdettem és 2 napra rá elvitték 850 ezerért :) szóval érdemes megpróbálni eladni valakinek.
3/5 anonim válasza:
Hát attól függ milyen autóról van szó, ha valami nem túl keresett tipusról van szó, akkor megéri odaadni a kereskedőknek, de ha valami keresett tipusról van szó, akkor megéri inkább eladni (ilyenek mostanában a kis fogyasztású autók, de a VW-k meg az Audik is eléggé túl vannak értékelve, igy azokat is jobban megéri eladni)
4/5 anonim válasza:
Jobban jársz ha eladod, és alkudozol a kinézett gépere.
Már csak azért is, mert ha látja rajtad, hogy mindenképpen le akarod cserélni a gépedet, nem nagyon fog engedni belőle, mivel rá vagy szorulva. (legalábbis ezt gondolja).
5/5 anonim válasza:
Pár éve rákérdeztem egy kereskedésben, hogy is van ez.
1. variáció: Beszámítják 200 ezerért az öreg roncsomat, de van forgalomba helyezési díj, meg egy halom költség amit felszámolnak, és a végén kb. nulla lesz az eredmény.
2. variáció: Nincs autóbeszámítás, és akcióban elengedik az egyéb díjakat, vagyis az eredmény itt is nulla.
Ennyit erről. Inkább add el valakinek. Ha jó áron teszed fel, akkor egy nepper 1-2 nap alatt lecsap rá! Ha az első héten nem viszik el amit a HAHU-ra felteszel, akkor azt sose adod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!