Melyik oldalakról érdemes autógumit rendelni?
Figyelt kérdés
Hol jobb az ár/érték arány?
Esetleg az emagról rendelve? Ahogy néztem elég jó akciók szoktak lenni.
2021. szept. 22. 11:56
1/15 anonim válasza:
Nem egyszerűbb gumisnál megvenni és felrakatni?
2/15 anonim válasza:
Rosszul nézed, az nem jó akció, hogy valamit feláraznak és vissza.
4/15 anonim válasza:
Vagy Árukeresőn össze hasonlítod(erre van kitalálva) és megrendeled vagy elmész gumishoz érdeklődni.
Ha van különbség megrendeled.
5/15 anonim válasza:
Árukereső, legolcsóbb és a legjobban értékelt bolt.
6/15 anonim válasza:
Árukeresőn megnéztem és megrendeltem a legolcsóbb de még megbízhatónak tűnő helyről. Következő garnitúránál már nem szaroztam a futárra várással meg a cipeléssel, gumishoz rendeltem ahol cserélték is.
7/15 anonim válasza:
Helyi gumistól. Fel is rakja.
8/15 anonim válasza:
Helyi gumis off. Amit árul azt isteníti, amit nem árul az csak szar lehet. Vredestein quatrac pro-t leszarozta a Marsos gyökér, mert náluk nem kapható.
9/15 anonim válasza:
#8 még jó hogy csak egy gumis létezik a földön, ahova te jársz :D
10/15 anonim válasza:
Mutass csak 1 gumis céget ami nagyobb mint a marso. Vagy a jóskapista a sarkon beszerzi? Na hagyjál már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!