BMW E46 316i, vagy 318i-t szeretnék vásárolni, 1 - 1,5 millio között. Mire figyeljek, illetve mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki beoltana szeretném közölni, hogy nem vagánykodásra akarok ilyet vásárolni.
Egyszerűen csak tetszik a formája, gyönyörű és szeretnék egy ilyen autót, mivel most lett meg a jogsim szeretném még az elején kiélni ezt a vágyam.
Nagyon max 2-3 évre terveznék vele.
2022. júl. 13. 10:26
21/31 anonim válasza:
Köszi.Igyekszem óvni.Ilyen autók nem lesznek már sajnos.Alkatrész ellátás amúgy teljesen oké.Minden van hozzá még,csak legyen rá pénz.
22/31 anonim válasza:
Engem pont a drágasága riasztott el a BMW-től. Illetve hogy E30-ban vagy irreálisan drágák, vagy irreálisan szétrohadt példányok voltak csak. :)
23/31 anonim válasza:
:) Még annyit,hogy általában a szerelők is csodálkoznak az állapotán.Pár hete voltam átnézetni a fékeket.Azon is nevettek,hogy fékpor sincs sehol rajta,illetve alig kopott a tárcsa és a betét is :D De én ennyire vigyázom rá,illetve ennyire tisztán is tartom.Csak apró dolgokra kellett volna eddig költenem,illetve megelőzésképpen költöttem a futóműre,illetve a hajtásláncra.Egyben van a gép,és a célom h. megtartsam ebben az állapotában.Mivel maximalista vagyok,költöttem rá bőven a 10 év alatt megelőzésképpen,de cseppet sem bánom.Minden nap a csodájára járnak idegen emberek,mert nem hisznek a szemüknek.
24/31 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy kell egy hobbi.Nekem ez az autó az.Minden nap öröm benne utazni.Élvezem a retró autókázást,illetve az elismerő pillantásokat.Köszi az értelmes válaszod amúgy.
25/31 anonim válasza:
Hasonlóképpen vagyok én is. 37 éves autóm van, elég ritka példány. Próbálom rendben tartani minél jobban. Szóval átérzem a szereteted a kocsid iránt. :)
27/31 anonim válasza:
Akit érdekel,ez a YT csatornám.Pár videó van feltöltve a gépsárkányról.
28/31 anonim válasza:
29/31 anonim válasza:
Annyiban javítanék magamon, hogy nem az autód állapotában kételkedtem, hanem inkább az akasztott ki mikor azt mondtad úgy megy mint a meszes, mert ez csak szimplán. Lehet aki egy 60 lovas autó után beleül az tényleg úgy érze, de a valóságban egy teljesen átlagos menettulajdonságokkal bír.
Belenéztem a videóidba, tényleg nagyon szép, remélem még sok évig meg tudod őrizni ilyen állapotban!
Üdv, 325i tulaj
30/31 anonim válasza:
:) Átlag autókhoz mérten értettem.Ha nyomkodom neki a gázt,csak a visszapillantóból látom sorra az autókat általában :D De nagyon nem szeretem hajszolni szegényt.Néha muszály pedig,hogy ne lustuljon el.Még ez a kis motoros is inkább autópályára való.A vége 210 km/h-nál van,ha van elég út hozzá.Amúgy értettem amit írtál.De nagyon jól megy szerintem.325i az meg a mai napig brutálisat lép,hiába öreg kocsi az is.Nem kell ide turbó és egyéb hibalehetőségek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!