8-as voltam.A valóságban kb 1100 kg és padon 130 paci inkább(hivatalosan 116).És hiszitek vagy sem,megy mint a meszes.Persze ez a kocsi újszerű.A lelakott roncsokból lehet elment már az erő is...
2022. okt. 15. 14:07
12/31 anonim válasza:
11: mesélj még 😂
11 másodperces gyorsulásával nagyon mehet😂
Az én 325i-mben azért van már erő is, de még arra sem mondanám hogy megy mint a meszes.
2022. okt. 15. 14:21
13/31 anonim válasza:
Attól, hogy te 1100kg-ra saccolod, attól még pontosan 1285kg.
És attól, hogy te 130le-re mondod, attól még a gyári teljesítmény 85kw, ami ~113hp. Főtengelyen. Keréken még kevesebb. És valószínű főtengelyen sem tudja ezt. Persze ha fel van újítva, akkor tudhatja. A nyomaték 175nm. 10.9mp a 0-100km/órára. Ezek gyári adatok.
2022. okt. 15. 17:09
14/31 anonim válasza:
8 és 11-es vagyok.Nekem van ilyen kocsim.Nevetséges a sok troll válasz.Mérőpadon mérettem a kocsit,és 130 pacit tud padon.Nem volt mókolva rajta semmi.A nyomaték meg 165 nm körül van.A gyári leírás szerint pedig 116 paci és 150 Nm.Írtam,hogy ez n40b16-os motorkódú.Volt belőle még az n42 és a vasblokkos is...Inkább nézzetek utána a dolgoknak,mielőtt írtok...11 mp meg csak gyári adat.A valóságban 9,5-10 mp alatt van százon.Mellesleg nekem elég a teljesítménye,amúgy sem arra van.Igenis jól lép a kocsi,hiába is fáj itt egyeseknek.Totalcar erőmérőben is van egy 316i e46,ráadásul az a régi vasblokkos.Az is többet tudott a gyári lőerőnél majdnem 20 pacival...Na szevasztok.
De a lényeg,hogy egész jól autózható még a 316i is bárki bármit állít.Főleg,hogy sokan nem is vezettek ilyen kocsit soha...
2022. okt. 16. 00:57
16/31 anonim válasza:
Megint az előző vagyok.Annyit szeretnék még írni,hogy ne sport autókhoz hasonlítsátok az e46 316-ot...Természetesen nem az.De igenis ez egy nagyon jó kis kocsi.Kormányzás,a fék,és a gázreakció is tökéletes benne.Szög gyári az egész kocsi.A fogyasztása is elfogadható.A helykínálat pedig elég nekem.Szerintem átlagos.Igaz én egyedül használom csak.Nekem egy tökéletes állapotú példányom van,és az ilyen ritka,mint a fehér holló.
2022. okt. 16. 07:59
17/31 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy szívó motor többet tud a gyárinál 10-20le-vel 10-20 év után. Biztos vagyok benne, hogy a motor fel lett újítva, síkolva, portolva lett. Amivel persze nincs baj, de ne állítsunk már hülyeséget.
Azt pedig szintén elhiszem, hogy jól lép a kocsi. De a mihez képest a kérdés. Egy Cliohoz képest biztosan, de egy VTI Civic simán odaver neki, ami szintén nem sportkocsi.
Szóval helyén kell kezelni. A 316i egy tűrhető hétköznapi autó. Nem sportkocsi, még csak nem is sportos. A hasonló korú átlag kisautóknál kicsit jobban megy. Ennyi.
2022. okt. 16. 08:10
18/31 anonim válasza:
17-es.A kocsi 9 éves kora óta van nálam.Tavaly vittem el megméretni.Most 20 éves a vas.128000 km-nél járok.A motor bontatlan még.7-8 éve kapott egy láncugrásgátlót és pár éve úgy gyújtógyertyákat kb.Nem is állítom,hogy sportkocsi.De szerintem nagyon jól megy,dinamikus kis kocsi.A hangját imádom 3000 felett. :) Igaz ritkán hajszolom meg,mert vigyázok rá nagyon.Ez egy szalon állapotú példány amúgy.
2022. okt. 16. 08:15
19/31 anonim válasza:
Akkor nagyon szerencséd van vele, hogy ilyen állapotban van. Csak gratulálni tudok hozzá. Szeresd, vigyázz rá. Én megértem a fanatizmust. Nekem is tetszenek a BMW-k, főleg az E30, egy ideig szemezgettem is velük, de aztán más irányba mentem el.
2022. okt. 16. 08:18
20/31 anonim válasza:
Évi 5-6 000 km-t megyek vele körülbelül.9 évesen volt benne 75 000 km.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!