Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Autócsere, régi vizsgáztatása?

Figyelt kérdés

Van egy 2003-as évjáratú kisautóm, teljesen fapados, nincs benne semmi (se rádió, se légkondicionáló, se központi zár stb.)

Mióta a lejárt forgalmi érvénytelen, nem közlekedek vele. De nagyon hiányzik!! Szomorú vagyok miatta, nincs szórakozásom. Kedvetlen, magam alatt vagyok...

Nem tudom megéri e levizsgáztatni, olajcsere is kellene, illetve a gumikat is le kellene cserélni, mert 3x kapott az első és hátsó is defektet.

Szívem szerint lecserélném egy olyanra, ami elektromos vagy hibrid, nem kell átírási és egyéb adókat fizetni rá pl. súlyadó.

Mit gondoltok?

2022. júl. 10. 06:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De milyen autó? Régi Swift? C-Corsa? Matiz?
2022. júl. 10. 19:30
 12/13 A kérdező kommentje:

4. Naponta járnál rövid távra, garázsod van, napelem a tetőn, rengeteg pénzed van és olcsó üzemeltetéstt szeretnél: Vegyél egy plug-in hibridet és töltsed minden éjszaka.

Naponta járnék vele kisebb távokra maximum 20km oda-vissza, van garázs, bár napelem nincs, de a mélygarázsból tudom tölteni.

Olcsó üzemeltetést szeretnék, minimális egyéb költséggel, hosszú távra, van pénzem.

2022. júl. 10. 19:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Olyan autót szeretnék, ami azért néz is ki valahogy, nem kell Mercedes S Class, de nem is elektromos Ion.
2022. júl. 10. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!