Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári melósok körében mennyire...

Gyári melósok körében mennyire elterjedt a régi Suzuki Swift?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakori látvány a régi Swift a gyártelepeken?

2022. júl. 3. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Előfordul. Szerintem a világ egyik legjobb autója :) sok 10000et spórolt nekem ez az autó könnyű javíthatósága miatt
2022. júl. 3. 08:26
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Kb mint a bő gatya és a karikás ostor a Hortobágyon.
2022. júl. 3. 08:42
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Hogy mennyire? Ha megkeresed a proli szót az értelmező szótárban oda lest írva hogy Swift.
2022. júl. 3. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Azokat szinte csak melósok veszik, nagyon kevés gyárigazgató és politikus jár azzal.
2022. júl. 3. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Melósokból is az igénytelenje és aki nem ért hozzá.
2022. júl. 3. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Munkatársamnak 2 is volt,egyik piros,80 rugoért vette. Nem gyárba dolgozunk,rosszabb
2022. júl. 3. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk 100 autóból kb. 5-6 az.
2022. júl. 3. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

a kérdező már-már fasiszta hangot üt meg...még nem, de hajlik rá..ugyanis az az autó több millió példányban készült, akár Japánban, akár itt, akár az orosz gyárban..

Ennyi csóró vevő azért nincs ám.

Nekem még az Antal kormány nyújtotta kedvezményből sikerült vennem egy automata Szwiftet. Hét év használat után bevittem egy szalonba csereautóként...ahogy leadtam az ápolt példányt, és átvettem az új autómat, látom hogy már el is adták az én használt Szwiftemet..a vevő öltözetéből az jött le, hogy a nem a te kategóriád.

2022. júl. 3. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Én tudok menedzser pozícióba lévő embert is, aki ilyennel jár.
2022. júl. 3. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem jobban mint az átlag. Amúgy meg a munkába járás többnyire az adott gyár által szervezett autóbuszjárattal is biztosított, amely lehetőséggel sokan élnek is, de a kerékpáros közlekedés sem ritka.

Továbbá, ha már az autózást hoztad fel, akkor ne menjünk már el szó nélkül egy kis számolás mellett. Mennyibe kerül az üzemanyag?

Egy átlagos kocsira a NAV szerinti fogyasztási norma 8,6 liter/100km.

Ha a munkahely és a lakóhely közötti távolság x km, akkor a napont megteendő oda-vissza út 2*x km. Havonta 20munkanappal számolva, egy hónapban 40*x km utat kell megtenni.

Az ehhez tartozó üzemanyagfogyasztás 8,6*(4/10)*x liter=3,44*x liter.

Az üzemanyagár legyen 480Ft/liter, ekkor a havi üzemanyagköltség

3,44*480*x Ft = 1650*x Ft.

Ez azt jelenti, ha pl. 30km-re lakik a munkahelytől azaz x=30, akkor ez havi szinten közelítőleg 50ezer Ft többletkiadás.

Vajon hosszútávon mennyire életképes egy ilyen szitu?!

Bónusz: Mekkora legnagyobb távolságból érdemes még saját kocsival bejárni, ha két dolgozó meg tudja oldani hogy együtt utazzanak (megosztozva így az üzemanyagköltségen) de fejenként nem szeretnének havi 10ezerFt-nál többet kiadni erre, és a munkáltató km-ként 15Ft-tal támogatja a bejárást?

2022. júl. 3. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!