Mennyire gáz egyetemistának egy Suzuki Ignis vagy Wagonr?
Miért lenne gáz?
Nappali szakos hallgatóként a többségnek nincs állandó jövedelme, egy komolyabb autó fenntartása gyakorlatilag lehetetlen szülői támogatás nélkül.
Vegyél Bentley-t , az nem gáz.
De az ilyen gondolkodás az gáz nagyon.
Atya ég! :O
Én egyetemistaként vonattal és villamossal közlekedtem. Nem éreztem gáznak, csak kényelmetlen volt. De egyetemistaként ebből gazdálkodott az ember. A popómat csapkodtam volna a földhöz örömömben ha akkoriban lett volna egy Suzukim (és saját erőből fenn is tudtam volna tartani). Nem azon agyaltam volna hogy gáz-e.
A mai világban egyetemistaként már legalábbis profi managernek, programozónak, üzletkötőnek kéne lenned, nemzetközi közgazdasági ismeretekkel kéne rendelkezzél és három nyelven kéne tudnod legalább középszinten, valamint a legújabb trendeket naprakészen tudni kell és alkalmazni...
Nyilván ez az elvárás manapság, úgy általában.
Remélem érted az iróniát...
Semmilyen kocsi nem gáz, amit te választasz és te spóroltad össze a rávalót. Ami gáz: a papakedvence mamahoteles majmok apuci által a seggük alá tolt nullkilométeres bármi.
Egyébként mindkettő jó választás, igénytelen, olcsón fenntartható, irígyelni nem fognak érte, lopni sem fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!