Suzuki address 50-es robogóm lefullad menet közbe, mi lehet a baj?
Sziasztok!
Van egy Suzuki address 50-es robogóm, karbulátor ki lett tisztítva, szivató cserélve, légszűrő új, gyertya új. Az a problémája, hogy ezek után beindult, másnap is indult e gyből, viszont mentem vele 1-2 kilométert és az első lámpánál, ahogy megálltam esett le az alpjárat és elfulladt, azóta be se indul. Légszűrőt a karbulátorról leszereltem ekkor 5ml üzemanyagot egyből a karbiba fecskendeztem ekkora beindult, alapjáraton szépen járt, viszont amint gázt adtam és ráfékeztem az alapjárat újra leesett és lefulladt, újra nem indult be, közben óriási füstöt püfögött a kipufogó. Tapasztalt már valaki valamit? Nincs már ötletem mi lehet a problémája. Előre is köszönöm a segítséget!
Az a legnagyobb baj hogy egyáltalán nem értesz hozzá.
Nem kell ott össze vissza cserélgetni mindent, hanem megállapítani hogy mi a hiba és célirányosan javitani.
Van vagy nincs üzemanyag a karburátorba és a megfelelő szint-e ??
Nekem s produkálja ezt a hibát.
Bár nekem újraindul.
Ég is sokszor a FI lámpa.
Suzuki Adress 4T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!