Jók a Suzuki dízel motorok?
Figyelt kérdés
Egy Swiftet néztem ki a közelben 1,3 DDiS motorral. Ez megbízható olcsón üzemeltethető motor? Van olyan jó, mint a benzineseik? Vagy magasak a szervizkőltségei? 2008-as évjárat.2022. jún. 24. 18:35
2/12 A kérdező kommentje:
És jó vagy megbízhatatlan?
2022. jún. 24. 18:38
3/12 anonim válasza:
A Facebookon csatlakozz a Suzuki V2 csoportba. Ott akinek dízeles Swiftje van, az válaszolni fog.
4/12 anonim válasza:
Igen az fiat dízel
Ha az van benne mint a grande puntoban akkor nálunk a mostaniban 340 ezer kilométer van szóval add össze :)
5/12 Japán Gulyás válasza:
Jók, de ne akard olcsón üzemeltetni. Akard inkább drágán üzemeltetni azzal, hogy 8-10.000 km cserélsz rendesen olajat és gyári minőségű olajszűrőt.
6/12 A kérdező kommentje:
Persze, amit kell, azt megkapja a lefjobbat ezzel nincs gond. Én úgy értem, hogy vannak-e olyan gondjai, mint pl. a legendásan sz.r 2,5 tdi-nek voltak anno, vagy ez alapvetően megbízható.
2022. jún. 24. 19:09
7/12 Japán Gulyás válasza:
Az első szériákkal voltak befecskendező gondok, de az olaszok annyira szeretik, hogy nem bírnak leállni a gyártásával, akkora a kereslet a kis dieselmotoros Fiatokra.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Ugyan miért lenne felejtős, ne mondjunk már baromságokat. Fiat 1.3 JTD, elvétve turbó gondok előfordulhatnak, de amúgy meg remek motor, rengeteg autóban megtalálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!