Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2 es motorok, Gs500?

A2 es motorok, Gs500?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék A2 es jogositványt szerezni, és ugye szemezgetek a motorokkal.

A Gs500at néztem. Jó árban van, erőben is okés... Igénytelen, sok alkatrész, viszont azt hallottam,hogy kényelmetlen ( még nem ültem rajta, de nyilván fogok! )

Esetleg tapasztalatok vele? Vagy valami nem horror árú A2 kompatibilis motort tudtok ajánlani?

2020. márc. 20. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor A kategóriát csináltam, egyszer foglalt volt a motor és ilyenre ültettek fel.

Nagyon kezesbárány, könnyű szűk kanyarokban lenyomni, a gázreakció kiszámítható, az egész motor pehelysúlyúnak tűnik. Nekem nagyon bejött.

Örültem volna, ha ezen vizsgázhatok.

Nem kényelmetlen, csak be kell állítani, hogy a te testalkatodhoz passzoljon.

2020. márc. 20. 17:50
 2/5 $$$$$ ***** válasza:
Hát én GS500 al vizsgáztam. Egy haveromnak van is. Ő szereti. Tenyleg igénytelen motor. Nincs vele sok baj . Sőt neki meg soha nem volt vele semmi baja sem. Szerintem nem annyira kényelmetlen. Én eleg magas vagyok. Mégse volt az. Forgalmi vezetesnel volt hogy 2 orat is vezettunk meg oktatason de nem volt vészes. Egyebkent nekem Husqvarna SM610-em van. Ennek sincs sok baja. És aranylag kenyelmes is. Bar hosszu utakra nem olyan jo hiszen supermoto. Az MT-03 is egesz jo motor. Van pár ismerősömnek és nagyon szeretik. Valamint én is probaltam mar pár MT-03 at. Egesz jo kis gep 48 LE. Alulrol eleg nyomatekos. De aztan elfogyik. A Huskymnal gyengebb de jobban megindul csak hamarabb elfogy. Bar a Husky-m csak pappiron A2 es. Amugy 58 LE... De egyebkent inkabb írd hogy mi tetszik még és ha van vele tapasztalatom írok velemenyt. Meg masoknak is konnyebb ugy ha irsz valamit es azt velemenyezi. Egyebkent szerintem semmi baj sincs a GS500 al. Csak nekem nem a stilusom. De egyebkent egesz jo motor..
2020. márc. 20. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Remek!

Hát még a Gs500on kívül néztem a

Cbf250

A Banditot

Yamaha YBR 250

Igazából nekem ezek a Naked motorok jönnek be nagyon.

Ajánlásokat is meghallgatok!🤗

2020. márc. 20. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gs500am van.

Eddig elégedett vagyok vele,3.szezonom az idei.

Nekem a kényelemmel nem volt problémám,184cm vagyok.370km a napi maximumom,nem volt kényelmetlen.

Fogyasztása is egész jó:4,5-5,5l között van,sebesség függvényében.

Alkatrész kapható hozzá sok helyen.

2020. máj. 2. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

Hát azon kívül, mint amit a 3as mondott, még nagyon bejön a Kawasaki ER5!

Valószinűleg az lesz, nem a GS.

Jobban bejön a kinézete.

Tapasztalatok esetleg?

2020. máj. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!