A motorosok, robogósok hány százaléka közlekedhet jogosítvány nélkül nagyvárosban vagy vidéken?
Nagyvárosról nem tudok nyilatkozni.
Vidéken elég sokan használnak jogsi nélkül motort, robogót, amik (ahogy az előttem lévő is írta) főleg 50 köbcentisek, vagy legalábbis gyárilag azok voltak. A kisköbcentis motort vezetők kb. felének (a környékemen) nincs rá jogsija.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindenki menőségből motorozik jogsi nélkül. Nyilván akadnak olyanok is, sőt elég sokan vannak, de vannak olyanok is, mint például én, aki pusztán csak szeret motorozni. Mondjuk én inkább kerülöm a közutat, földúton megyek. Ott legalább nem zavarom vele az embereket, nem olyan veszélyes, és a rendőr is nekezebben fog meg.
Üdv: egy jogsi nélküli motoros
"Azzal viszont nem értek egyet, hogy mindenki menőségből motorozik jogsi nélkül."
Nem úgy értettem, hogy menőségből motoroznak jogsi nélkül, hanem aki jogsi nélkül motorozik, azok számára nem elég menő a robogó. Vagy talán úgy lehetne mondani inkább, hogy robogót nem azok a kaliberű emberek vezetnek, akik jogsi nélkül közlekednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!