Jogosítványt nagyvárosokban érdemesebb beszerezni (Debrecenre gondolok), vagy inkább kisebb településeken, pl. Békéscsaba?
Vezetési tudást/tapasztalatot nem szerzel abban a 30 órában amit az oktatáson levezetsz szóval én inkább a kisebb városra szavaznék.
De ha pl. nagyvárosban laksz és a helyedben nem utaznék 1-1,5 órát azért hogy vezetni tanuljak ha egyszer a városomban is van autósiskola. Vagy fordítva.
Válaszd azt amelyik a közeledben.
tanpálya meg vizsgaútvonal nincs minden bokorban, tehát így-is úgyis utaznod kéne. inkább nagyobb városban, ahol több suli közül választhatsz, és lehet, h olcsóbb is.
vezetni tényleg nem a 30 órán, meg az esetleges pótórákon tanulsz meg, hanem majd az életben.
ott max azt tanulod meg, h hogyan tegyél a VB kedvére, h ne húzzon meg. köcsög lehúzás az egész. a VB azt várja el, h végleteikig szabálykövetően, ésszerűtlenül vezess, és akkor elégedett lesz veled.
Kis városban lehet többe kerül az óradíj, de többet vezetsz országúton, többet tapasztalsz míg bevezetsz.
Én kisvárosi autósuliba jártam, de Debrecenbe vizsgáztam. Ott is vezettem. 500 ft-al került többe egy óra vezetés.
Jó kicsit félreértettem a kérdést, szóval nekem a kisváros az az, ahol nincs vizsgaközpont. :D
Azért volt drágább egy óra, mert még 40 km volt az út, befele Debrecenbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!