Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Abba hagyjam a motorozást...

CHRISS2 kérdése:

Abba hagyjam a motorozást ?? 1 éve van jogsim Gs500 -al kezdtem vele semmi gond nem Volt Aztán lecseréltem egy kawa er6n 2006 ra 53kw rá pár hètre ki szaladt elém egy vad malac

Figyelt kérdés

Jobb oldala totál rá zùzodott

Rendbe raktam

Most nem rég meg kijott elém egy autós , én hibám is volt nem néztem szét rendesen kereszteződésbe,

Nem érzem úgy hogy nem tudnám kezelni a motort , szerintem elég jòl megyek döntögetéssel sincsenek gondok , csak valahogy ez a motor mintha hùzná a bajt , eladjam , lecseréljem? Vagy hagyjam abba a motorozást ? Szerintetek mi legyen ?

Nem szeretnék többet zakòzni, viszont motorozni imádok

22F

2022. júl. 2. 02:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Én 30 évvel idősebb vagyok nálad, 20 éve motorozok rendszeresen, 17 éves korom óta autózok komolyabb baleset nélkül, tehát azt hiszem mondhatom, hogy elég nagy gyakorlatom van. Ezek alapján azt gondolom, hogy a motor technikai kezelése, manőverezés képessége is fontos természetesen, de forgalomban, az emberi hibákból eredő balesetek elkerülése sokkal inkább azon a rutinon múlik, amit sok idő alatt lehet összeszedni. A legapróbb jelekből kell következtetni az esetleges váratlan helyzetekre, ha valaki lassabban megy, kicsit behúzódik a felezőhöz, telefont nyomkod stb. Motoron ez hatványozottan fontos, mert nem csak a kasztni törhet, ha baj van. Azt hiszem ettől függetlenül, hogy én is az őrangyalomnak köszönhetem, hogy nem volt nagy balesetem motorral. A vad-baleseteket elkerülni nagyon nehéz, két hete autóval ütöttem el egy őzet, rossz belegondolni is hogy ha akkor motorral vagyok, akkor most hol lennék. Nagyon fontos az alsóbb rendű utakon erdő mellett visszafogni magunkat, mert tényleg nehéz kivédeni még rutinnal is a vadak által jelentkező veszélyt. Sajnos a legélvezetesebben motorozható utak is többnyire erdő mellett vezetnek ☹️ Nekem kis robogó mellett egy Er6-f-em van, nem igazán használom ki, többnyire a robogót használom városban, de annyira szeretem a Kawát, hogy nincs szívem megválni tőle. Ha te is így vagy vele, szerintem tartsd meg, de kétszeres óvatossággal használd! Sok örömet kívánok neked, baleset nélkül!
2022. júl. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!