Abba hagyjam a motorozást ?? 1 éve van jogsim Gs500 -al kezdtem vele semmi gond nem Volt Aztán lecseréltem egy kawa er6n 2006 ra 53kw rá pár hètre ki szaladt elém egy vad malac
Jobb oldala totál rá zùzodott
Rendbe raktam
Most nem rég meg kijott elém egy autós , én hibám is volt nem néztem szét rendesen kereszteződésbe,
Nem érzem úgy hogy nem tudnám kezelni a motort , szerintem elég jòl megyek döntögetéssel sincsenek gondok , csak valahogy ez a motor mintha hùzná a bajt , eladjam , lecseréljem? Vagy hagyjam abba a motorozást ? Szerintetek mi legyen ?
Nem szeretnék többet zakòzni, viszont motorozni imádok
22F
Add el, vannak motorok melyek vonzak a bajt.
Ismerős a yamahaval jart igy, folyton valmi törtent vele. Lecserelte HD-re es azota semmi.
Nyilván előforful motorossal a balesetek,főleg ha erdős részen jársz.
Az aljánlom hogy inkább ha vegyélautót.
Hát az a legnagyobb baj hogy azt hiszitek hogy ha a gázt csavarjátok neki meg döntögetitek akkor már tudtok motorozni.
Inkább eddig nagy szerencséd volt, hogy más figyelt rád.
En mindenek előtt (ugy ahogy itt is csinalod) elmerengenék a mierteken.
A vad az egy dolog benne van. Akar mennyire defenzív is vagy, egy erdőből kiszaladó vadat akar 60-nal is telibeverhetsz.
Az autos dolog is előfordulhat, viszont ez már egy varhatóbb szitu. Nem mindegy, hogy milyen gyorsaságú reakciót tudsz felmutatni, és mennyire vagy jó a gepkezelesben.
Elég jó aron el lehet most adni a mocit. Abban a pillanatban tedd is ezt meg, ha felve ülnél rá, es csak egy görcsös szenvedés lenne az egész.
En előbb még bejelentkeznék trainingekre, és attól függően döntenek a motor lerakasáról, hogy mennyire gondolnam a mindennapokban megvalósíthatónak az ott tanított teknikákat. Pont nem para, ha valaki ugy dönt, nem nekivaló a motorozás, mert k..va sz..r lehet hónapokon át labadozni egy csúnyább baleset után.
"Nem szeretnék többet zakòzni, viszont motorozni imádok"
Nem tud a kecske is jóllakni, meg a káposzta is megmaradni. Az örömmotorozás veszélyekkel jár.
motort imádni?....két véglet: az egyik egy 400-as fotelmotor, a másik egy 1.2-es Harley..
Nos ezekkel lehet élvezni a szabad levgőt úgy, hogy nem kell megmutatni senkinek semmit...
A Honda Goldwingből inkább a 2ezrest mondanám, de az már túl veszélyes kezdőnek...meg különben is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!