Másnak is ilyen nehezen ment a jogsi?
Szia kedves sorstársam!
Hogy sikerült a vizsgád? Én ma pótvizsgáztam és végre sikerült, nem volt tökéletes, de a célnak megfelelt! :)
Egy kicsit megkönnyebbültem, már csak a forgalom van hátra...
Jah,nekem nem sikerült...és most hagyom is az egészet egy ideig,keresek másik oktatót :-))
Rögtön az elején megbuktam,mert nem sikerült felgyorsulnom a megadott sebességre.
Örülök,hogy neked sikerült! :-)))
Hát ezt sajnálattal olvasom. :( Ha te úgy látod jónak, hogy egy másik oktatóval jobban menne a tanulás, akkor tényleg érdemes váltani. :) Remélem a pótvizsgád sikerülni fog!
Tegnap már nem voltam annyira betojva, de így is remegett kezem lábam, alig bírtam aláírni a vizsgalapot.
Úgy utáltam már azt a rutinpályát, soha nem akarok oda többet visszamenni. :D
Ja és én a helyedben (ha nem muszáj) nem hanyagolnám a vezetést, mert ha sokáig nem vezetsz kijössz a gyakorlatból.
Addig kell ütni a vasat amíg meleg, persze ezt az ember pénztárcája határozza meg... Az utolsó részletet én sem tudom, hogy vakarom össze így hirtelen. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!