Másnak is ilyen nehezen ment a jogsi?
Köszönöm a biztatást, jól esett.
Pedig mindenki azt mondja a rutin a legkönnyebb.
Igaz nem vezettem még előtte, és úgy érzem így huszonéves fejjel nehezebb beleszokni. Pedig muszáj lesz összeszednem magam, mert nagyon sokba kerülnek a pót órák. :O
"a rutin a legkönnyebb. "
így van.
A lényeg, hogy a KRESZ-t tudd, vezetni meg akkor fogsz megtanulni, amikor majd nap mint nap egyedül vezetsz!
Manapság úgy oktatnak hogy 2 hetente van kb. 2 óra. Így nem lehet megtanulni, legalábbis nem lehet "érezni" az autót!
Majd ha naponta vezetsz akkor fogsz belejönni! Addig nem nagyon..
tegnap 14:48
kegyeléemből megadták neki mi? XD
Szia Sorstárs!
Én is a rutinnal szenvedek,még egy kötelező órám van hátra,utána veszem a pót órákat :-DDD
Béna is vagyok,de az oktatóm hibája is,mert direkt húzza az idő pl: az elméleti feladatokkal..
Előtte én is csak a barátom autóját vezettem egy parkolóba gyakorlásképpen..de ennek is már legalább másfél éve.
Szóval kínlódok,még mindig sokszor lefullasztom az autót :-D Meg parkolni sem bírok :-DD
Én is elkeseredtem már,hogy nekem sosem lesz jogsim.De ez butaság...Majd belejövünk,és rákapunk a vezetés ízére :-P
Én ma voltam rutinon,és szombaton is megyek :-))
Te hol csinálod? És melyik tanpályára jársz gyakorolni?
Kedves sorstárs!
Nem árulom el, nehogy esetleg összefussunk és lebukjak, hogy én vagyok az a bénaság. :D
én már a 3-ik pótorámat vettem, de még mindig nem az igazi.
Nekem valahogy az a fránya Y nem akar összejönni. :S
A párom már azt mondta, hogy jó lenne ha történne már valami, mert nem fogjuk tudni kifizetni, azt a sok pénzt. Ez is annyira frusztrál. :( Én tényleg nagyon igyekszem és figyelek, meg akarom is, de sajnos ez nekem lassan megy.
Nincs érzékem a vezetéshez, nekem vért kell izzadnom a jogsimért. :(
Ja és milyen autón tanulsz? Diesel vagy benzines?
Azért a diesel-es autót nem olyan egyszerű lefullasztani, bár nem lehetetlen. :D
Na de végül is sok szerencsét, kitartást és sikeres vizsgákat kívánok neked! (meg magamnak is);)
Szia!
Benzinesen tanulok (asszem) és egy Wagon R+ -on...
Hááát pedig nyugodtan elárulhatnád merre szoktál gyakorolni...lehet,hogy tudnék neked integetni vezetés közben :-DD
Hát én mentem gyakorolni a barátommal egy parkolóba,szerintem ti is menjetek valami kihalt helyre és gyakoroljátok át a feladatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!