Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális, hogy 785ft.ért...

Normális, hogy 785ft.ért tankoltam 100as benzint magyar autómba?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 21:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

16-os, nem lesz semmi baja, tegyél bele nyugodtan 95öst, és kb 3-4ik tankolásnál 100ast csak, elég az. Nekem is chevim van, igaz 2010es aveo, de van két kollégám is, akiknek még daewo kalos van, 2002 környékiek, és eszükbe sincs 100ast tankolni. Az meg h hosszútávon mi lesz, senki nem tudja, de 2 év alatt nem ment tönkre nekik a 95östől az autó.

Nem kell félni tőle.

2022. jún. 24. 23:16
 22/22 anonim ***** válasza:
90%

Megy ám a szanálás a 43%-os részéről! Egyedül a 8-as választ nem pontozta le.

Kérdező, én most májusban adtam el a Ladámat. Szintén mindig 100-as benzint tankoltam bele. Ennek két oka van: egyrészt az még nem bírja az E10 etanoltartalmát. Másrészt a Lada hobbiautó, keveset mentem vele, nem ezzel ingáztam naponta. Rossz időben ki se hoztam a garázsból. Így jó ha évente kétszer teletankoltam. De lehet hogy sokat mondtam. Nem hiányzott, hogy beleposhadjon az alap E10-es benzin.

Szóval a Ladázás sajnos ezzel jár, hogy a jobb benzint veszed bele. A hatósági áras mizéria miatt pedig az most sajnos lényegesen drágább. De ha ez vigasztal, csak időszakos a dolog. Ha kivezetik a hatósági árat, a sima 95-ösért is majd' 800Ft-ot kell fizetni literenként.

2022. jún. 25. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!