Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keeway E-ZI MINI-t megéri...

Keeway E-ZI MINI-t megéri megvenni? Van egyáltalán olyan elektromos robogó, ami már jó szolgálatot tesz? Büdzsé: 300-800 ezer HUF

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 22. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
1 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez már nem olyan rossz, mint amiket én eddig néztem.

Milyen felhasználásra kell neked?

Futármódban 1.5-2 óra alatt lemerül. 10km-re viszont munkába járni jó lehet.

2022. jún. 22. 11:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg 12 km a meló arra venném plusz néha bevásárlásra, de ahhoz meg kicsinek tűnik. Most ezt néztem: [link]
2022. jún. 22. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Na ez az amit nem szabad megvenni, ólomsavas akksi nem túl korszerű.

Lassan tölt (bár ebben a kategóriában a li-ion sem gyors), nehéz(!), és nagy teret foglal. Az élettartama pedig kiszámíthatatlan. Kap egy cellazárlatot kétéves korában aztán nesze semmi, fogd meg jól. Lehet cserélni.

Legyen inkább lítiumos.

2022. jún. 22. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
#3: A Z-tech-nek van grafénes verziója.
2022. jún. 22. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

1000W nem túl acélos teljesítmény... Én 2000W körülieket néztem. De azok bőven 1 misi, mostani Euroval inkább 1,5-hez közelítő áron vannak. Ennyit nem áldoznék rá, mert bőven van hátránya is ezeknek.

Most benzineseket nézek, de ezek közül is a normálisabbak 800e-mél kezdődnek.

2022. jún. 22. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Amit néztél, az kitűnő, nagyon erős, meredek dombokon könnyedén fölmegy. 10km meg se kottyan neki. 20-30 km simán. De segédmotoros kerékpár! Biztosítás, jogsi, bukósisak.
2022. jún. 23. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
#6. Mámint a Keeway, vagy a Z-tech?
2022. jún. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!