Miért motoroznak még mindig? Pláne (szerintem) rengetegen? Veszélyes, pl. ha nem tudsz valami miatt időben megállni (vagy leporolod magad, majd továbbmész, vagy meghalsz), a nők, és lassan a csajok sem tekintenek már jó szemmel arra aki motorozik.
Még több más szempontot is fel lehetne sorolni, ami inkább ellene van (főképp a biztonságot tekintve), mint amennyi mellette szólna.
Mégis temérdek ember motorozik még mindig (és főképp élvezettel) bolygónkon...
Erre szeretnék rájönni, hogy mik miatt mernek (és természetesen szeretnék is) motorra ülni?
Édes drága jó Istenem...
Hát itt aztán vannak bőven frusztrációk! Ez most nagyon megmutatkozott. (Vagy: rengetegszer támadtak már titeket, és ezért van már teli a hócipőtök.) Utóbbit még csak-csak meg tudnám érteni.
Hölgyeim és uraim!
Valamit elképesztő mértékben benéztetek és frusztrációitok miatt olyat feltételeztetek, ami köszönő viszonyban sincs (legalábbis ennél a kiírásnál) a valósággal.
NEM kötekedni szerettem volna a kiírással, aki pedig linkelt valamit, még rá sem klikkeltem, hiszen nekem ez az első motoros kérdésem.
Úgy gondoltam, hogy ha kifejezetten arra kérdezek rá, hogy "erre szeretnék rajönni", akkor mindenki egzakt pontosan érteni fogja, hogy ez a kiírás arra irányult, hogy írjátok le nekem mit szerettek a motorozásban ami, miatt még az életeteket is kockáztatjátok. Ez egy érdeklődő kérdés lett volna, és nem az amit valaki félreértett módon támadásnak feltételezett.
Ugyanakkor, akár tetszik nektek, akár nem, valóban többen van azok aránya, akik féltik a motoros férfiakat, vagy önmagukat a motor hátsó ülésén, azokkal szemben akik élveznek motorozni.
Itt is _rengeteg ilyen_ példa van, és kevesebb az ellenpélda.
Tulajdonképpen részben emiatt is ez a kiírás. Nem kötekedés, hanem érdeklődés, amit látom sikerült szinte mindenkinek totálisan félreértenie.
Még mindig leírhatnátok, hogy mi a jó benne, mert valóban szeretném tudni!
De csak akkor, ha normál és emberhez méltó hangnemben tudtok válaszolni, mert erre a stílusra én véletlenül sem szolgáltam rá!
Nem vagy Te kíváncsi semmire, csak egy kötekedő f#szkalap vagy.
Ha valóban érdeklődő kérdés lett volna, akkor úgy írod ki, hogy "Mit szerettek a motorozásban?", nem ezzel a kretén kötekedő stílussal.
Úgyhogy jó anyukádat hitegesd a hazugságaiddal.
A tipikus akarnok grafomán.
A kérdés is több sor, és a részletezés is.
Nem kérdés, hanem kérdésbe csomagolt vélemény.
Nem mi vagyunk frusztráltak, hanem te, kedves kérdező, és a frusztrációdat próbáltad levezetni a kérdésbe csomagolt erősen negatív véleményeddel.
A felesleges sallangoktól megszabadított kérdésed így hangzik:
miért olyan hülyék a motorosok, hogy nem látják be, hogy potenciális öngyilkosok egytől egyig?
Van aki a praktikum miatt, van aki hobbiból ül motorra.
Sajnos a hibák sokkal kemenyebb és latványosabb következmenyekkel jarnak motoron, ezert is születnek az ilyen kerdések.
A legtöbb ejtőernyős is hobbiból ugrik ki több ezer meterről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!