Egy ismerősöm jó pénzért vitamin infúziót adatott be, amiből többféle is van, az egyik hatóanyagai: c vitamin, glutation, ginseng. Szerintem bullshit, placebo, átverés. Ki tud ezekről valami infot, mennyire hatékony?
Figyelt kérdés
Másokban magnéziumot is raknak, calciumot, "zsírégető", "energianövelő", kollagén, stb
Azt mondják hogy ilyen áron is olcsóbb mint mindenféle vitamint szedni...
2022. jún. 4. 10:44
1/3 anonim válasza:
Minek kellenek az ilyenek? Szerintem az emberi szervezet úgy van kitalálva, hogy egészséges táplálkozás és életmód mellett nincs szüksége injekciós meg tablettás vitaminokra. Jó. Nyilván vannak olyan esetek amikor nem árt pár vitamint beszedni, de alapvetően egy egészséges Embernek szerintem tökre fölösleges és szerintem is nagyrészt pénzlehúzás.
2/3 anonim válasza:
Hókuszpókusz...
Legfeljebb placebo-szinten érzi úgy, hogy hat....
3/3 anonim válasza:
Hát ha benne vannak a hatóanyagok akkor hatnak, ennyi, az meg hogy manapság már valakinek a heroin is placebo lényegtelen, én küzdő sportolok lassan 10 éve és még semmim nem volt eltörve mással ellentétben, pedig én csak gyógyteákat, csonterősítőt és multivitamint szedek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!