Miért motoroznak még mindig? Pláne (szerintem) rengetegen? Veszélyes, pl. ha nem tudsz valami miatt időben megállni (vagy leporolod magad, majd továbbmész, vagy meghalsz), a nők, és lassan a csajok sem tekintenek már jó szemmel arra aki motorozik.
Még több más szempontot is fel lehetne sorolni, ami inkább ellene van (főképp a biztonságot tekintve), mint amennyi mellette szólna.
Mégis temérdek ember motorozik még mindig (és főképp élvezettel) bolygónkon...
Erre szeretnék rájönni, hogy mik miatt mernek (és természetesen szeretnék is) motorra ülni?
Majd a nők eldöntik hogy mire nem néznek jó szemmel!
Motoros 30/N
Látszik hogy még soha nem motoroztál.
Amúgy nem félsz esténként lefeküdni? Ágyban, párnák között sokkal többen halnak meg mint az utakon.
Miért foglalkoznak emberek folyton mások ügyeivel?
Minden héten akad olyan kérdés, ami nem is kérdés, hanem kérdésbe csomagolt vélemény, mely szerint mindenki hülye, aki nem úgy gondolkodik, mint a kérdező.
Gondolom vannak akik szeretnek órákat ülni a dugóban a napon az autójukban hogy eljussanak a város túloldalára.
Motorral meg 20 perc alatt átér egy motoros (csak mert negyed olyan széles)
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
Nagyon ráizgultál erre a motoros ellenességre. :)
Igazad van, nagyon veszélyes és sokan nem akarnak ezért motorossal ismerkedni sem. Én régebben motoroztam, de mára feladtam; besokaltam.
De megmondom miért csinálják mégis: csodálatos érzés suhanni motoron. Amikor csak te vagy és az elhagyatott út. Elszakadsz a világtól
Szerintem az autó is nagyon veszélyes hiszen amikor nekihajt valaki egy fának az autóút szélén akkor az egész autó kettészakadhat és meghalhatok.
Sokkal biztonságosabb egy tigris tankban száguldozni az úton. Ha nekimegyek egy fának vagy falnak csak egy kis döccenést éreznék, nem sérülnék meg. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!