Ezek a gyertyák milyenek? Mit tudnak elmondani a motorról?
Figyelt kérdés
Most vettem az autót, és cseréltem őket. Valószínűleg rég voltak már cserélve az biztos.
2022. jún. 18. 17:19
1/6 anonim válasza:
Semmi baja, megtakarítod és még sokáig fog működni vel.
2/6 krwkco válasza:
A középelektródák kopottnak látszanak. Lehet, hogy emiatt megnőtt a gyertyahézag is.
Bár kevés látszik a porcelánból, de úgy tűnik, hogy nem őzbarna ahogy kellene, hanem fekete. Vagy túl dús a keverék, vagy a gyertyák hőértéke nem jó (túl nagy). Ne rakj be ugyanilyeneket automatikusan, hanem próbálj utánanézni, hogy milyen kell ebbe a motorba.
3/6 krwkco válasza:
A motor nem eszi az olajat? Mert attól is lehet koromlerakódás. Nincs rendellenes kipufogófüst?
4/6 A kérdező kommentje:
Füst nincs, nézegetem majd a szintet akkor. Köszi!
2022. jún. 18. 22:14
5/6 anonim válasza:
Hogy 1 elektródás, ezeknél gyakori a gyújtáskimaradás.
Meg eszi az olajat a motor.
Amúgy nem régi gyertya, de a legolcsóbbak közül való.
6/6 krwkco válasza:
Az egyelektródás gyertyák is tökéletesen tudnak működni. Ha nincs legömbölyödve a középső elektróda széle az elhasználtságtól és megfelelő a gyertyahézag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!