Elmondaná valaki,hogyan fényezzem le házilag a küszöböt?
Figyelt kérdés
Egy régi Fiat Bravam van kicserélték a 2 küszöböt,nem akartam további 70000ftot költeni a fényezésére. Gondoltam megcsinálom magam(így egy 10es ből megvan meg 1-2 nap),annyira nem számít az esztétika,de azért ne maradjon kezeletlenül. A küszüb az ajtóélek alatt 4cm-el el lett vágva úgy lett fölrakva. Az én elképzelésem. 1 réteg alapozó spray.Gittelés:lecsiszol(nem tudom hányas papírral szokták).Még 1 réteg alapozó spray. További 2 réteg kikevert színazonos spray.Alul karosszériatömítő,ahol hézag van majd 2 réteg alvázvédő. Minden hozzászólás,ötlet érdekel.2022. jún. 9. 13:36
1/6 anonim válasza:
csiszol, epoxy alapozó, finoman megcsiszol, gitt, 120-assal lenagyol, 400-assal finomít.-. valami jófajta filler, esetleg alá rücsi, a filler is megcsiszol, majd festék + lakk..
Semmilyen lefelé álló hézagot ne zárj le ha jót akarsz magadnak..
2/6 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy, a szikszalag meg a gyorskötöző itt is megoldás. Az olcsó meg a szép megoldás üti egymást. Bár jobb ha így hagyod, annál olcsóbb nincs.
3/6 anonim válasza:
Nekem sötétkék autóm van, teljes küszöb csere után le lett fújva alapozóval, meg fekete rücsivel.
4/6 A kérdező kommentje:
Epoxy az mire szolgál? Gondolom az kell a hegesztéshes és utána lehet gittelni? Vagy mi van ha simán a hegesztés gittelem?
2022. jún. 9. 16:10
5/6 anonim válasza:
Figyi, csináld ahogy akarod, én leírtam mi a nagyjábóli menete.
Aztán majd 1 év múlva kiderül úgyis..
ja és belülre meg oldalanként bőséggel üregvédő hogy ne rohadjon belülről vissza..
6/6 krwkco válasza:
"hogyan fényezzem le házilag a küszöböt?"
Szerintem legjobb, ha egy autófestékboltban kérsz tanácsot és egy összeillő rendszert. Hiába választasz jó gittet, alapozót és festéket, ha nem kompatibilisek. A színkeverés miatt amúgy is el kell menned egy szakboltba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!