Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan vegyek ki benzint az...

Hogyan vegyek ki benzint az autóból? A csövet nem tudom ledugni a tankba! Valami nem engedi teljesen le a benzinig.

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hát, a modern(ebb) autókban van lopásgátló. Ha le akarod engedni, akkor vagy alul a tankról kell lehúzni a csövet, vagy pedig a motortérben lehúzod a nyomócsövet, ráadod a gyújtást és az üzemanyagszivattyú kinyomja belőle.
2022. jún. 18. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nekem dízel autóm van, de a 2018-as gyártási évhez képest ezek szerint egyáltalán nem modern, mert simán le tudok dugni egy tömlőt a tankba. Egyedül a nyílás után van valami fém csappantyú szerűség, de azt simán félre tudom tolni.

Amúgy miért akarod leszívni? Ha a tanknyílás felől nem lehet, akkor nekem logikusan az lenne a járható út, hogy valahol meg kell bontani az üzemanyagrendszert.

2022. jún. 18. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom azért akar benzint leszívni, mert így akar "tankolni" a külföldi rendszámos kocsiba a magyaroknak adott áron.
2022. jún. 18. 08:19
 4/8 anonim válasza:
100%
Vékony csővel
2022. jún. 18. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
AZt úgy vedd ki hogy a szomszéd ne vegye észre.
2022. jún. 18. 10:31
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
28%
4-es, a fűnyíróra nem gondolsz? Az is benzinnel megy ám! És kannába majd' 800 Ft-ért adják (legalábbis Shell kúton) a naftát.
2022. jún. 19. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
6-os, MOL kúton 20 literig kannába 480-ért adják, akkor is ha gyalog mész :)
2022. jún. 20. 03:29
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Ne vegyél ki, ne emeld ki.
2022. jún. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!