Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elvittem szervízbe a motoromat...

Elvittem szervízbe a motoromat, szépen indul ,jár a motor . De mikor megálltam egy piros lampanal, az alapjarat leesett teljesen es lefulladt. Aztan mikor hazaertem es megalltam vele vártam h mi lesz, de akkor nem állt le , aztán megint megtörtént?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 16:07
 1/1 Csepregi21 válasza:
71%
Darabos a benzin 😂😂 Most komolyan... Tudni kéne hogy kb mennyit mentél vele gond nélkül? Szervíztől az precedens piros lámpáig. Onnan hazáig? Azért lenne fontos hogy nem-e tulmelegedett benne valami és az okoz gondot. Utána kéne járni ennek a problémának. Nekem ilyenkor az jut eszembe hogy anno volt egy Komárom vagy 30 éve, de a lényeg hogy az is produkált olyant hogy ha kb 5 km alatti távokat mentem vele nem volt gondja, de ha ennél a csekély távnál véletlenül hosszabbra vállalkoztam akkor a gyújtás tulmelegedett ezért leállt. 1 cigi addig pihi volt a fa árnyékában , utána pöcre indult , és sikerrel teljesítette a kövi 5+ km-ert.
2022. jún. 5. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!