Ha órát veszek de nem megfelelően vezetek elvehetik a jogsim?
Figyelt kérdés
10 éve megvan de azóta 1x vezettem kietlen terepen2022. jún. 18. 01:37
1/9 anonim válasza:
- Nem fogják elvenni. De a pénzednek örülni fognak :D
(B)terv : Megkérsz egy barátodat, hogy vezethess ingyen.
2/9 anonim válasza:
Nem vehetik el. Hacsak nem okozol balesetet. Szerintem érdemes lenne 5-10 órát venni minimum oktatótól, így olyan mintha 0-ról indítanál.
3/9 anonim válasza:
Nem veszik el, de az ilyenek miatt én 2 évente kötelezően előírnék mindenkinek újravizsgázàst forgalomból.
Nyilván arra odafigyelnék, hogy az értékelès lazábban történjen, ne lehessen olyanon megbukni, hogy érintette a zàróvonalat vagy az egyirányú utcában nem húzódott az illető szorosan az út széléhez, de legalább az olyanoktól érvényteleníteném ideiglenesen a jogsit akik alkalmatlanok a vezetésre aztán csak akkor válik újra érvényessé ha x mennyiségű forgalmi óra után ismét levizsgázik.
4/9 anonim válasza:
Elvileg nem :) amúgy erre való a jogsi után . Keress rá. Illetve bármelyik barát akinek affinitása van+ adott a kietlen gyakorló hely. Ne forgalomban kezdj. Inkább föld ut elsőnek , aztán forgalmatlanabb közút, aztán lehet bonyolítani.. plusz tíz ev után Lejár az egészségügyi alkalmassági , arra figyelj, pár ezer Ft, de sokba kerül, ha nem veszed észre :)
5/9 anonim válasza:
2-es, mert ha balesetet okozol akkor elveszik? Max ha nagyon súlyosat vagy részegen.
6/9 anonim válasza:
+ ha elalszik és úgy okoz, és még van pár eset
7/9 anonim válasza:
Az oktató nem hatóság. Azért fizeted, hogy gyakorlatott szerezz, felfrissítsd a tudásod.
8/9 anonim válasza:
Nem veszi el, de tiéd a felelősség vezetés közben. 20 év után vettem órákat. Laza volt az oktató, annyira nem parázott rá a dolgokra. Közben vezettem a saját autót is gyér, hajnali forgalomban.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. jún. 19. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!