Szerintetek van egy olyan életkor az ember életében amikor az autóját az életkorának megfelelően kell megválasztania?
Közel 30 éves vagyok, és egy E30 20i-vel járok, ami már 10 éve nálam van.
Google keresés alapján erre hasonlít az én autóm a legjobban.
Kicsit sötétebb kék, de ugyan ezek a felnik, ültetés, kicsit hangos, de a tűrhető kategóriába tartozó kipufogó.
Az enyémen nincs tetőablak, és a hátsó ablakok jobban levannak sötétítve.
Rengeteg pénzem van benne, tudom, hogy most mennyit ér, és sokszor elgondolkozom, hogy abból vehetnék egy fiatal "normális" autót.
2015 és 20 között második autó volt, de amit mellé vettem azt összetörték, így most 2 éve ezzel járok mindennap (télen-nyáron).
Nem annyira akarom eladni, de azon viszont elgondolkoztam, hogy visszaállítom teljesen gyárira, gyári felniket veszek rá, visszaemelem, gyári kipufogó, és azon is gondolkoznék, hogy az eredeti színére visszafényeztetem (fekete)
Nem akarom, hogy OT rendszámos legyen.
Nagyon sok elismerő tekintetet kapok, vagy sokszor jönnek oda szóban gratulálni, szokták fotózgatni parkolóban is ami tök jól esik, de sokszor úgy érzem, hogy én már öreg vagyok ehhez a stílushoz.
A barátnőmmel is komolyan tervezek, őt annyira nem érdekli ez a kocsi, mármint szereti nyilván, de tudom hogy neki is a fiatalabb "átlag" kocsik jönnek be.
Még az is opció, hogy 700-800-ért veszek mellé megint valami másikat.
A kérdés, hogy függetlenül attól, hogy nekem tetszik e vagy sem, és hogy én mit gondolok....az az lenne hogy:
Egy a képen látható autóval még oké 30-as éveimben nem annyira fura látvány vagyok, de azért ha belegondolok, hogy 40-50 évesen is ilyen formában járkálnék vele...ez ilyen 20-on éveseknek való, én is akkor csináltam ilyenre.
Érdemes elgondolkoznom a változáson?
Én pont leszarom, más mit gondol rólam vagy az autómról.
Szerintem erre rájönni kell egy életkor, utána már bátran járhatsz olyan autóval, ami neked tetszik, vagy ami a céljaidnak megfelel.
Addig viszont, míg erre rájössz, kurta nehéz életed lesz, mert mindig másnak és másnak akarsz megfelelni...
Nem adnám el a helyedben, életed végéig bánnád.
Ne foglalkozz azzal hogy más mit gondol, úgy csináld ahogy te érzed jól magad. Ha te autóbzi vagy és ez tesz téged boldoggá, akkor hajrá!
Senki nem mondhatja meg, hogy milyen évjáratban, melyik tipus a trendi.
Miután nem ismerheted minden embernek a komfort igényét, és nem látsz bele a pénztárcájába, semmi esély arra, hogy bármilyen előírás legyen kor/márka összefüggéseben.
Mi van akkor, ha mondjuk 70 évesen van még jogosítványom és pénzem, és akarok egy zaporozsecet?
Valaki meg fogja tiltani? :)
Ha teszem azt úgy 60 felé alacsony üléspozícióból nehezedre esik felállni, akkor például indokolt lehet egy magasabb építésű autóra váltani.
Akkor is ha mások - akiknek egyébként teszünk a véleményére - lenézik a családi egyterűeket és fikázzák a SUV-okat.
30 évesen már lehetne annyi élettapasztalatod, hogy pont leszarod más mit gondol.
Autót nem életkorhoz kell választani, hanem élethelyzethet.
Egy ilyen autót, főleg hogy már régóta nélad van és rengeteg pénzt tettél bele, nem szabad eladni! Megbánnád, és nagyon hiányozna!
Én ugyan csak egy E46-ot birtoklok (325i), de ezzel is úgy vagyok, hogy nem akarom eladni, pedig megtehetném, hogy beüljek egy 4-5 éves autóba. Egyszerűen nem hoznak lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!