Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számít bármit is, hogy 15...

Számít bármit is, hogy 15 vagy 25 éves autóm van?

Figyelt kérdés

Van egy 25 éves benzines autóm, 8-10 litert fogyaszt, 150 lóerő, sokat használom városban.

Van benne szervó,elektromos ablak, fűthető ülés, fűthető szélvédő, elektromos visszapillantó, meg klíma, ami nekem fontos. (nem oszt nem szoroz, de bőrbelső is van hozzá aminek szeretem az illatát bár nem létszükségem)

Alapvetően nekem erre van szükségem, a 150 lóerős nem nagy szám, de pont elég, ezen kívül a minimum igényem a szervó meg az el.alblak, minden más olyan hogy jó ha van.

Műszakilag rendben van az autó, sok pénzem van benne, de szerencsére azért nem annyi, hogy pénznyelőnek nevezzem.

Persze mivel 25 éves hazudnék ha azt állítanám, hogy sosem kellett rá költeni.

Ellenben fontos, hogy eddig bármilyen váratlan hiba történt, soha nem hagyott cserben, volt hogy a csodával határos volt, hogy egyáltalán nem állt meg azonnal, nemhogy még hazavigyen.

Rendszeresen megkapom, hogy miért nem cserélek fiatalabbra.

Van ismerősöm aki nemrég úgy keresett autót, hogy öreg 97-98-as kocsi nem kell neki, csak 2002-03-as, és ezért is inkább a kínálat aljáról választ a pénzéhez képest az általa preferált típusokból.

De olyan is volt már, hogy valaki egy 3 évvel fiatalabb autóból szólt meg, hogy milyen öreg a kocsim.

Tényleg számít, hogy most 15-18 éves a kocsim vagy 25-26?

Nekem valahogy ez olyan, hogy annyira mindegy, a 15 évesnek is lesz annyi baja mint az én 25 évesemnek, presztízsben meg marhára nincs különbség...

Ha kocsit kéne cserélnem, csak azért hogy fiatalítsak, akkor 10, de inkább 8 év alatti kocsin gondolkoznék el, mert annak már lenne valami értelme.

Kíváncsi vagyok, hogy más hogy látja ezt?Van bármi jelentősége hogy 25 vagy 15 ha egy autóról van szó, és nem egy csajról?

2021. febr. 24. 04:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Faxt érdekel más véleménye? Megszólják aki suzukit vesz, bmw detto. Adnak pént a cseréhez? Én akkor szoktam új autót venni, ha először lerohad. Te pénzed, te döntésed. Ismerősöd kapja be.
2021. febr. 24. 05:20
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha nekem jó akkor jó, és nem édekel más véleménye.
2021. febr. 24. 05:49
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Ha jól teljesít biztonság terén, erős, jól megy és nem eszi meg a pénztárcát, illetve nem rohad akkor lehet az 30 éves is...
2021. febr. 24. 05:57
 4/14 anonim ***** válasza:
4%

nem számít, de 25 évet nem szoktak a kocsik megérni, mert szétrohadnak

18 évesen még nem feltétlen rozsdásak annyira hogy lényegesen foglalkozni kelljen vele

2021. febr. 24. 06:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Milyen autó? Audi?
2021. febr. 24. 06:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha neked jó, akkor jó. Lehet egy autó 30 évesen is jó állapotban meg 15 évesen is rosszban.
2021. febr. 24. 07:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi a sz&rert lenne az? Akkor én is gaz vagyok mert csajoztam teherautóval? Ami szinten 20 éves?
2021. febr. 24. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:

15-25 év alatt rengeteg dolog megtörténhet egy autóval. Sőt, akár két hét alatt is le lehet gallyazni egy autót. Indulj el vele a Párizs-Dakar rally-n. :)

Szóval szerintem nem számít a kor és km sem. Persze minél idősebb az autó, annál nagyobb az esély, hogy volt valami tulok tulaja.

Szóval szerintem ne foglalkozz ezzel. Mindenki olyan autót vesz, ami neki jól esik. Ha valaki megszól a kor miatt, akkor ez őt minősíti.

Lehet adni szakmai tanácsot persze, hogy bizonyos típusok nem jók, vagy nagyon is.

2021. febr. 24. 09:51
 9/14 anonim ***** válasza:

"csajoztam teherautóval"

Megálltál a parkolóban k*rvázni? Azt azért nem mondanám annak...

2021. febr. 24. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem szamit. Nekem volt 24 eves autom de azert adtam el mert megbizhatatlan volt. Most 14 eves az autom de teljesen fapados, se elektromos ablak, se kozponti zar. Nem az ev szamit. Lehet venni full extras 25 eves autot es fapados 15 eveset is.
2021. febr. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!