Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek van egy olyan...

Szerintetek van egy olyan életkor az ember életében amikor az autóját az életkorának megfelelően kell megválasztania?

Figyelt kérdés

Közel 30 éves vagyok, és egy E30 20i-vel járok, ami már 10 éve nálam van.

Google keresés alapján erre hasonlít az én autóm a legjobban.

[link]

Kicsit sötétebb kék, de ugyan ezek a felnik, ültetés, kicsit hangos, de a tűrhető kategóriába tartozó kipufogó.

Az enyémen nincs tetőablak, és a hátsó ablakok jobban levannak sötétítve.

Rengeteg pénzem van benne, tudom, hogy most mennyit ér, és sokszor elgondolkozom, hogy abból vehetnék egy fiatal "normális" autót.

2015 és 20 között második autó volt, de amit mellé vettem azt összetörték, így most 2 éve ezzel járok mindennap (télen-nyáron).

Nem annyira akarom eladni, de azon viszont elgondolkoztam, hogy visszaállítom teljesen gyárira, gyári felniket veszek rá, visszaemelem, gyári kipufogó, és azon is gondolkoznék, hogy az eredeti színére visszafényeztetem (fekete)

Nem akarom, hogy OT rendszámos legyen.

Nagyon sok elismerő tekintetet kapok, vagy sokszor jönnek oda szóban gratulálni, szokták fotózgatni parkolóban is ami tök jól esik, de sokszor úgy érzem, hogy én már öreg vagyok ehhez a stílushoz.

A barátnőmmel is komolyan tervezek, őt annyira nem érdekli ez a kocsi, mármint szereti nyilván, de tudom hogy neki is a fiatalabb "átlag" kocsik jönnek be.

Még az is opció, hogy 700-800-ért veszek mellé megint valami másikat.

A kérdés, hogy függetlenül attól, hogy nekem tetszik e vagy sem, és hogy én mit gondolok....az az lenne hogy:

Egy a képen látható autóval még oké 30-as éveimben nem annyira fura látvány vagyok, de azért ha belegondolok, hogy 40-50 évesen is ilyen formában járkálnék vele...ez ilyen 20-on éveseknek való, én is akkor csináltam ilyenre.

Érdemes elgondolkoznom a változáson?

2022. ápr. 26. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
E46-al voltam így kedves kérdező . A mai napig bánom,hogy eladtam. Remelem segítettem :D
2022. ápr. 29. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
* és ha lehetne rögtön vissza venném pedig van már egy pár éve , hogy eladtam!
2022. ápr. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!