Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó műszakin szoktak lopni?

Gulyó kérdése:

Autó műszakin szoktak lopni?

Figyelt kérdés
Hallottatok már olyanról, hogy valamilyen alkatrészt lelopnak a kocsiról műszaki vizsga közben?

2022. jún. 17. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 17. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem. És nem is kivitelezhető.

De az ilyen szintű paranoiát már érdemes kezeltetni.

2022. jún. 17. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kartámaszban volt egy boxer meg egy bicska amit elvittek, de más nem hiányzott.
2022. jún. 17. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sokszor nincs is rá idő, lehetőség. Én ott szoktam állni az autó mellett végig a vizsga alatt.

Alkatrészlopásra egy szerviz alatt sokkal nagyobb a lehetőség, ha már arról van szó.

2022. jún. 18. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"És nem is kivitelezhető."

Dehogynem, viszont nem kockáztatnak ilyesmivel. Bőven elég a sok deák fecó kenőpénz amit kapnak a rozsdás autók után.

2022. jún. 18. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Dehogynem..."

Én akárhány vizsgasoron voltam, nem voltak bent szerszámok. Jó, ha valaki direkt lopni akar, akkor beviszi. Oké. Csak egy vizsgára van nagyjából 20 perc. Most meg annyi lejárt műszakis autót visznek, hogy várólista van, sorozatban nyomják a vizsgákat. Ha azt a 20 percet lopás céljábóli szerelésre fordítják, akkor mikor vizsgáztatják le?! Sok mindent dokumentálni kell, tehát nem hasraütés szerűen megy hogy "megnéztem, jó volt". Meg aztán 20 perc alatt piti dolgokat lehet kilopni egy autóból, hogy a tulaj ne vegye észre azonnal. Így értettem.

De ezzel az erővel szervizbe se hagyd ott soha a kocsit, mert szétlopják!

2022. jún. 18. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
nem hagyom, magam szerelem!
2022. jún. 18. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, viszont a szervízben kilopták az aprókat, amit kocsimosásra és bevásárlókocsihoz raktunk félre.
2022. jún. 19. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!