Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok,4 éve vizsgáztam A1-re és B-re is,sokat autózom,de valahogy motorozni sokkal jobban szerettem mialatt vizsgáztam és is így gondoltam veszek egy motort. 50cctől 125ig ugyebár. Ahol lakom nem veszélyes,kis város,és arra használnám,hogy eltudjak menni boltba,környező falvakba a barátnőimhez,a barátnőmmel ide-oda stb. Motor/robogó témában alig ismerem ki magam,így örülnék ha valaki tudna mondani konkrét márkákat.Nagyon maximum 600 000 ft-ot szánnék rá.2022. jún. 17. 10:28
1/4 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy ne 50-est, hanem 125-öst.
Nyilván több minden költsége, de sokkal több örömöd lesz benne.
2/4 anonim válasza:
Valami olyasmit vennék, mint az Aprilia Scarabeo vagy a Piaggio Liberty.
3/4 b1812567 válasza:
A Totalcar nepperűző rovatából, vagy motoros fórumokban találsz tippeket.
De először azt kellene eldöntened, hogy csak közlekedni akarsz vele, vagy komolyabban vonz a motorozás.
Ha ez utóbbi a helyzet, akkor érdemes váltós motort keresni.
És gyorsan eldöntöd majd, hogy tovább lépsz, megszerzed az A kategóriát, vagy ennyivel megelégszel.
De minden esetben érdemes elmenni vezetéstechnikai képzésre, illetve mindenképp szerezz be rendes védőfelszerelést! Kapni csinos, csajos verziókat is.
4/4 anonim válasza:
honda cbf 125 vagy cbr 125-öt ajánlom
robogóbol pedig honda pcx 125
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!